≫ 

Strašna, nova seks-igra osnovaca u Srbiji: Podele se u žandare i lopove, pa imaju žestoki seks! (FOTO)

Da je situacija krajnje ozbiljna, pokazuju i zabrinuti roditelji, kojima čak i razredne starešine pričaju o pojavi ovih igrica

  • 14

Sigurno ste bar čuli za igricu "Žandari i lopovi", ukoliko je niste igrali. Nekada je bila bezazlena dečja igrica, deca su se delila u dva tabora, a pobeđivao je onaj koji je na kraju imao više članova. I sada je ista poenta, samo što se na drugačiji način stiže do nje. Seksom.

 

Alarm u gradovima Srbije: Devojčice se javljaju ginekolozima, a kad ih pregledaju, zaneme od šoka i odmah zovu roditelje (FOTO) (VIDEO)

Deca u Srbiji uplašena zbog brutalne igrice "Plavi kit": Zovu nacionalnu dečju liniju i traže pomoć

 

Nekada je bilo jedan, dva tri, žandar/lopov si ti

 

Dele se na žandare i lopove. Lopovi se kriju, a žandari ih traže. Kada žandar pronađe lopova, potrebno je da izgovori - jedan, dva, tri - žandar si ti, i on tada postaje žandar. Ukoliko se lopov prišunja žandaru, izgovara isto, ali tada žandar postaje lopov. Pobednički tabor je na kraju onaj koji je brojniji.

 

Sada je jedan, dva, tri jeb*n si ti

 

Sada je ista poenta, ali jedni druge preobraćaju izgovaranjem reči jedan, dva, tri  jeb*n si, i tada imaju seks. Devojčice su uvek lopovi, a dečaci žandari.

 

Ukoliko je lopov spretniji, bira da li će se igrati na taj način, ili ne. Svakako isto pobeđuju oni brojniji.

 

 

– Zvao me je komšija da se igramo žandara i lopova, ali nisam hteo. Ja sam stidljiv. Čuo sam i za žandare i lopove, kao i za punjenu kokošku i lepezu, ali i za plavog kita. Samo što su žandari i lopovi sada najpopularniji, jer se igraju napolju.

 

- Mene ništa od toga ne zanima, ja treniram fudbal – ispričao nam je Igor, učenik osmog razreda.

 

Da je situacija krajnje ozbiljna, pokazuju i zabrinuti roditelji, kojima čak i razredne starešine pričaju o pojavi ovih igrica.

 

– Svi smo bili zgroženi kada nam je razredna rekla da su deca na ekskurziji igrala takve neprimerene igre.

 

- Iznenadila bih se i da čujem da odrasli igraju tako nešto, a ovim sam zaista šokirana. Svakog dana zahvaljujem Bogu jer mi je sin detinjast i znam da nikada ne bi radio tako nešto – kazala je Marija, majka osnovca.

 

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

 

Psiholozi su saglasni da su ovakve pojave više incident nego što su svakodnevna pojava, i da roditelji mogu da budi mirni.

 

Deca jesu izložena pornografskom sadržaju sa svih strana, ali verujem da su ovakve vrste igrica nisu učestala pojava. Više bih to nazvala sporadičnim slučajem, koji je samo naišao na pažnju medija i zabrinutost roditelja zbog ozbiljnosti same situacije.

 

- Svakako sam mišljenja da bi roditelji  koji imaju dobar odnos sa svojom decom trebalo da budu mirni, jer dete neće upuštati u takve vrste igrica, a da ne postoji neki dublji problem – kazala je Vesna Đ., dečji psiholog.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brzòóki

    30. maj 2017 | 13:57

    Raskotilo se društvenog nemorala i kućnog nevaspitanja... I neće prestati dok se ne vrati stub srama i javne osude. Ljudskim pravima se više štite bludni i razvratni nego čedni i smerni. A mediji... To je tek sraman deo priče.

  • Stojko

    30. maj 2017 | 13:10

    Samo da ne sede na ladan beton!

  • seksualno vaspitanje

    30. maj 2017 | 14:57

    A da li koriste bar kondome?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA