Stravični detalji jezivog ubistva u Beogradu: Jecaji starca pretučenog na smrt

Starac je uspeo da se domogne telefona i uz jecaje pozove Hitnu pomoć, ali je ubrzo podlegao povredama

  • 4

U centru Beograda je sinoć oko jedan sat posle ponoći u stanu na Paliluli pronađeno telo Vojislava Baštanina (81). Sumnja se da ga je ubio njegov pastorak, koji je bio u alkoholisanom stanju. Prve komšije nisu ni slutile kakav se krvavi zločin odvija na samo nekoliko metara od njih.

JEZIVO UBISTVO U BEOGRADU: Pastorak na smrt štakom prebio očuha! (FOTO)

U toku noći između Vojislava i njegovog pastorka izbila je svađa u njihovom stanu na osmom spratu u Poenkareovoj ulici 14. Nakon svađe, Milan O. je, kako se pretpostavlja, pod dejstvom alkohola ili narkotika, počeo da davi i tuče štakom bespomoćnog očuha.

Starac je uspeo da se domogne telefona i uz jecaje pozove Hitnu pomoć, ali ubrzo je podlegao povredama. Hitna pomoć i policija zatekli su Vojislava i čitav stan u krvi.

Prve komšije čiji je stan spojen sa stanom u kojem se dogodio krvavi zločin ništa sinoć nisu čuli, već su ostali šokirani kada su jutros saznali na vestima. Još veći šok bio je za njih kada su shvatili da su bili budni u vreme kada se tragedija događala.

- Vraćala sam se sa posla oko pola 1 sinoć. Sin iako nikad ne dolazi pre mene došao je ovaj put, pa je i on tada išao do prodavnice. Živimo u ovom stanu oko godinu dana i uopšte ih ne poznajemo. Vojislava i njegovu ženu videli smo po par puta, a sina jednom i to je ispala nelagodna situacija. Suprug i ja ulazili smo sa njim u isto vreme u lift i rekli "Dobar dan" na šta on nije uopšte reagovao - priča gospođa iz susrednog stana za "Blic".

Rankeova ubistvo

Komšinica priča kako je Vera, žena od Vojislava i majka od pastorka Milana, jedina "galamdžija" u kući.

Ona je trenutno na porodičnom placu u Raškoj, gde je i išla često. I komšije koje decenijama žive u ovoj zgradi u čudu su kako ništa nisu čuli šta se događa na njihovom spratu. Kako pričaju, ovu porodicu znali su samo u prolazu, na "Dobar dan, doviđenja".

Foto-ilustracija: Google maps Foto-ilustracija: Google maps

- Vojislav je prošle godine slomio jedan ili oba kuka i hodao je uz pomoć dve štake. Iako povređen, nije voleo da sedi u kući i stalno bi ga viđali kako se šeta ili čak ide u kupovinu, čak i u Bulevaru despota Stefana. Često je izlazio i da samo sedne na klupicu ispred, a baš pre neki dan je pao ispred zgrade i komšija mu je pomogao da se vrati do stana - priča komšija Vuković i dalje pod utiskom.

Stan porodice Baštanin je zapečaćen, a iz MUP-a rekli su da trenutno rade na ovom slučaju.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ruzaa

    3. jun 2017 | 13:57

    Osusila mu se ruka dao Bog pa ne mogao vise nikad nikom nanet udarac.....strasno....sotona je zavladala svetom....... Vojislave laka ti zemlja

  • Majka i baka

    3. jun 2017 | 14:10

    Kazu bila zaduzena za galamu a njen sin za ubijstva.ona se udala da nasledi stan i negije ga e sada usrecila se na smrt jadnog coveka .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA