Prijateljica žene koju je ubio grom: Sklonili smo se pod šljivu. Kad je puklo, Milica je odletela na jednu, ja na drugu stranu

- Lepo smo se slagali, voleli smo se. Ne znam kako ću dalje - kratko je rekao suprug Dragan

  • 5

Milica Janković (59) iz Belanovaca kod Leskovca koja je poginula prekjuče od udara groma nakon što je, bežeći od oluje, stala sa komšinicom Dobricom Miltenović ispod šljive.

Milica je brala jagode pored mene, a onda je grom pogodio direkt u glavu: Na mestu je pala mrtva, garderoba na njoj bila je spaljena

Dobrici su se od udara groma privremeno oduzelenoge, pa je zbrinuta u leskovačkoj bolnici. Ona je prepričala kako se sve odigralo.

- Pratiće me ova tragedija do kraja života. Tog dana svi smo brali jagode i kad smo bili pri kraju posla, oko 16.20, počela je da pada kiša. Sklonili smo se pod jednu šljivu. Odjednom, ona je odletela na jednu stranu, a ja na drugu. U prvom trenutku nisam ni bila svesna šta se dogodilo. Pogledam, skočim prema njoj, ali ona nije mrdnula više rekla - rekla je Dobrica.

Miličin muž Dragan Janković teško podnosi gubitak supruge.

- Lepo smo se slagali, voleli smo se. Ne znam kako ću dalje - kratko je za Informer rekao Dragan, dok je njegov brat pokušao da ga uteši.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobronamerni

    7. jun 2017 | 09:39

    Kada će ljudi najzad shvatiti da je drvo (a šljiva je drvo) jedan od najgorih izbora za sklanjanje od nevremena?

  • mali Alek

    7. jun 2017 | 10:04

    Tako je, pametno ste se sklonili, pod jedino drvo... a kako je onda grom pogodio "pravu u glavu"??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA