Deca u Srbiji igraju novu, opasnu igru: Zove se MRAČNI BICIKL, svakog trenutka neko može da pogine!

O ovoj pojavi nam je pričala baka jednog tinejdžera kojeg je uhvatila da se povinovao ovom trendu

  • 6

Nakon što su Srbijom zavladale opasne igrice poput Plavog kita i jezivih seksulanih igara o kojima smo pisali, roditelji osnovaca su ponovo stavljeni na muke, i to možda teže nego do sada. Među klincima se raširio trend vožnje bicikla bez svetla i na zadnjem točku - mračni bicikl.

Strašna, nova seks-igra osnovaca u Srbiji: Podele se u žandare i lopove, pa imaju žestoki seks! (FOTO)

O ovoj pojavi nam je pričala baka jednog tinejdžera kojeg je uhvatila da se povinovao ovom trendu.

VOJVODINOM ZAVLADAO OPASAN TREND

– Prvi put sam videla unuka da vozi bicikl bez svetla i podignutog prednjeg točka u našoj ulici. Vraćala sam se s posla i nedaleko od kuće sam imala šta da vidim. Moj unuk koji ima 14 godina je vozio bicikl bez svetla, i samo na zadnjem točku.

- Iza njega je bilo još dece, među njima i jedna devočica i svi su podizali prednji točak. Premrla sam od straha kada sam to videla – kazala je Milena B. iz Vršca.

Nakon što je videla prizor koji ju je skamenio, sagovornica nam je ispričala da je porazgovarala sa unukom i obavestila njegove roditelje o tome što je videla.

Printskrin: Youtube/Red Bull Printskrin: Youtube/Red Bull

– Iako me je unuk molio da ne kažem sinu i snaji šta sam videla, nisam mogla to da uradim. Obećao je da više neće, i da je to uadio jer neće da se odvaja iz društva. Pitala sam ga da li je svestan svega što može da mu se desi zbog takve sulude vožnje i rekao je da jeste, mada ja nisam sigurna u to – iskrena je pedesetogodišnjakinja.

Nakon samo nekoliko dana, Milena je u centru Vršca ponovo videla dečaka koji joj je zaličio na njenog unuka, ali to, sva sreća, nije bio on.

Sedela sam u bašti restorana u centru grada sa suprugom, kada je pored nas proleteo dečak isto tako ludo vozeći bicikl. Zaličio mi je na mog unuka, odmah sam uzela telefon da proverim gde je. Javio se mlađi unuk i rekao da je brat pored njega i da su na ulici ispred kuće. Laknulo mi je – kazala je žena.

LUDA VOŽNJA I U SOMBORU

– Sestra iz Sombora mi je isto rekla da je viđala klince da se izmotavaju na biciklima. Ne znam zaista kakva je to fora, ali ako se taj trend nastavi, pitanje je dana kada će neko biti ozbiljno povređen.

- Znam da je toga uvek bio, ali verujem da su bili sporadični slučajevi. Ovo je sada masovno – zaključila je Milena.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Faca

    14. jun 2017 | 15:37

    Deca u srbiji treba dobre batine dobiju pa nema vise ni plavoog kita droge i mracnih bicikala samo ko da ih bije ocevi papucari tesko

  • Čabrija Dedić

    14. jun 2017 | 15:59

    Ko izmišlja ove gluposti?

  • Ivke

    14. jun 2017 | 17:23

    Posto nemaju normalne roditelje,povodljivija deca ce uraditi isto pa ko prezivi... sta deca znaju,mnogi roditelji radjaju decu reda radi i paze na njih manje nego na domace zivotinje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA