Muž dozvolio da počiva u rodnom kraju: Telo nastavnice koja se udala za učenika, i izvršila samoubistvo, stiže danas u Srbiju

- Ako bude onako kako je obećao Natalijin suprug, telo bi danas trebalo da bude transportovano - kaže konzul Srbije u Frankfurtu Branko Radovanović

  • 5

Telo Natalije Ćirić (34), nastavnica Medicinske škole iz Petrovca na Mlavi, koja se udala za bivšeg učenika Miloša Radina (22) i otišla sa njim u Nemačku, gde je navodno izvršila samoubistvo početkom ovog meseca, trebalo bi danas da bude dopremljeno u Srbiju.

Natalija se udala za bivšeg đaka, otišla sa njim u Nemačku, pa pala sa zgrade pod misterioznim okolnostima! (FOTO)

Konzul Srbije u Frankfurtu Branko Radovanović kaže da je u stalnom kontaktu i sa majkom a i sa suprugom nastradale Natalije Ćirić.

- Prema nemačkom, kao i prema srpskom zakonu, supružnik odlučuje gde će mu partner biti sahranjen. U njihove porodične razmirice ne ulazim, ali sam Milošu objasnio da treba da razume Natalijinu majku. On je razuman i za svoje godine izuzetno zreo mladić, duboko potresen smrću svoje žene, i verujem da će, kako je i obećao, dati saglasnot da se Natalija sahrani u Srbiji. Ako bude onako kako je obećao, telo bi danas trebalo da bude transportovano. Ranije to nije moglo da se uradi jer je policija tek prekjuče dala dozvolu za preuzimanje tela - kaže Radovanović za Informer.

On je dodao da je u stalnom kontaktu sa nemačkom policijom, koja slučaj tretira kao samoubistvo ili slučajan pad.

Foto: Facebook/Zlata Ćirić Foto: Facebook/Zlata Ćirić

Tragični skok u smrt ove mlade žene dogodio se 7. juna. Šta je prouzrokovalo ovu tragediju, prema priči majke, misterija je za njene najbliže u Srbiji. Kako priča Natalijina majka Zlatica Ćirić, njena ćerka je u Majnc otišla sredinom aprila, sa svojim 12 godina mlađim mužem, kojem je, kako naglašava nesrećna žena, Natalija bila profesorka u školi.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    23. jun 2017 | 09:12

    Ne razumem ovu porodicu,zasto su zbog njenog izbora okrenuli ledja a sad nesto kao pate.Ljudi se vole i cene u zivotu a ne kad nam odu na onaj svet...

  • Fil

    23. jun 2017 | 08:49

    Nesrecna sudbina i luda glava. Neka pociva u miru.

  • Kunta Kinte

    23. jun 2017 | 08:29

    Sta je cudno sto se udala za njega?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA