≫ 

Detalji ubistva u Nišu: Sicilijanska likvidacija na vespi, u toku je potraga (FOTO)

Dve osobe dovezle su se ispred suda vespom, sa kacigama na glavama i tamnim naočarima, presreli žrtve i ispalili šest mestaka. Dok je jedan pucao, drugi je čekao na vespi

  • 20

U pucnjavi koja se dogodila u centru Niša, jedna osoba je ubijena, a druga ranjena. Kako Telegraf saznaje, reč je o sicilijanskom scenariju.

PUCNJAVA U CENTRU NIŠA: Jedna osoba ubijena, jedna ranjena

Sicilijanska likvidacija u Nišu ima DEBELU pozadinu: UBIJEN ĆENTA

Dve osobe dovezle su se ispred suda vespom, sa kacigama na glavama i tamnim naočarima, presreli žrtve i ispalili šest mestaka. Dok je jedan pucao, drugi je čekao na vespi.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Odmah po ispaljenom šaržeru, počinilac je dotrčao nazad do vespe i zajedno sa saučesnikom se odvezao u nepoznatom pravcu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Jedna osoba je na mestu mrtva, a druga je prevezena u Klinički centar.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U toku je potraga za počiniocima.

Pucnjava se dogodila ispred kafića "Pandora", a  motiv je, nezvanično bilo današnje suđenje. Ranjeni je imao zakazano suđenje u 9.30 sati danas, povodom ubistva u Mokranjčevoj ulici koje se dogodilo pre nekoliko godina. Suđenje je odloženo, a ranjeni Aleksandar B. je okrivljeni za taj zločin.

Uskoro opširnije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidic

    26. jun 2017 | 12:28

    Zemljo Indijo u centru grada gde ima puno prolaznika,u kojoj zemlji mi zivimo

  • OO7

    26. jun 2017 | 13:37

    Ministar Stefanovic kaze nema razlog za paniku .... Jos malo pa cemo i mi civili da se oblacimo kao zandarmerija u panciri slemovi .... Jer tako vreme dolazi

  • deda iz Niš

    26. jun 2017 | 14:02

    Nis je bio miran grad,grad meraklija,dok nije stigla ova demokrratija.Radila je Ei,masinska industrija,jastrebac,Djuro Salaj,nitex itd.Ljudi imali posten posao vredno radili i pristojno ziveli.Sada je doslo vreme zelje za brzom zaradom,a to se ne postize postenim radom.Bice ovoga nadalje jos vise.Nazalost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA