Užas u Zaječaru: Otac monstrum koji je kaišem tukao i vešao sina, pušten na slobodu!

Otac je sina tukao kaišem, štapom, lancem i parčetom creva po nogama, telu i glavi. Oko vrata mu je stavljao kaiš, a kada je bio ljut na njega, zatezao je "povodac" i podizao dečaka od tla

  • 8

Otac (45) iz okoline Boljevca kod Zaječara, koji je sina (12) vezivao kaišem oko vrata, dok je za kaznu zatezao "povodac" i podizao dečaka od tla, odlukom tužioca ni jedan jedini dan nije proveo u pritvoru. Protiv njega je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru, podneta prijava za krivično delo nasilja u porodici u redovnom postupku, tako da poziv za suđenje neće čekati iza rešetaka, već kod kuće!

 

Uzeo je kantu benzina i krenuo u sam horor: Policija ga sprečila u poslednjem trenutku

 

Zoran želi da proizvodi zdravu hranu, i da živi po zakonima prirode: Zato je uradio fantastičnu stvar (VIDEO)

 

Policajci ušli u stan i ukopali se u mestu: Ovakvu laboratoriju marihuane nikad niste videli (FOTO)

 

Otac se sumnjiči da je pre dva dana brutalno pretukao sina u porodičnoj kući u selu nadomak Boljevca kod Zaječara. Dete je odmah oduzeto ocu i dato na staranje majci, koja se razvela od muža nasilnika i preselila u drugo selo. Zbog sumnje da je maltretirao dete, zaječarska policija mu je odmah posle incidenta izrekla meru zabrane, po kojoj 48 sati nije smeo da priđe kući bivše žene i dođe u kontakt sa detetom.

 

Foto: pixabay.com

Foto: pixabay.com

 

Posle intervencije policije dečak je psiholozima iz Centra za socijalni rad otkrio da se tata prema njemu ophodio gore nego prema psu, i tada je ispričao sve jezive detalje maltretiranja.

 

- Posle razvoda, najmlađi sin bio je poveren njemu na staranje. Najstariji sin se izjasnio da želi da živi sa majkom, koja je sada u okolini Ćuprije, dok srednji sin živi i radi u inostranstvu - ispričao je izvor blizak istrazi.

 

Na pitanje zašto je toliko mučio sina, izvor blizak istrazi rekao je medijima da je otac samo kratko rekao "Tako mi je došlo".

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs / Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    29. jun 2017 | 09:45

    Kakav je to sudija koji moze ovakvog monstruma da pusti na slobodu? Kakav je to sud koji nije osudio ovakvog monstruma dozivotno? Za maltretiranje zivotinja se dobija veca kazna nego za maltretiranje dece. Boze ima li te.

  • Jovan

    29. jun 2017 | 11:41

    Nema nezavisnijeg sudstva na svetu Ovi nasi nezavisni od pameti i morala

  • Bilja

    29. jun 2017 | 16:53

    Sudija napunio dzep sad briga ga za tudje dete. Nazalost to je srpski zakon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA