≫ 

Tramp brutalno izvređao poznatu voditeljku i njenog verenika: Ozbiljno je krvarila, a ja sam rekao ne!

U komentaru na Tviteru vređao je voditeljku jutarnjeg programa na TV MS NBC, Miku Bžežinski, i njenog verenika Džoa Skarboroua

  • 1

Predsednik SAD Donald Tramp nastavio je napade na medije i rugao se poznatoj TV voditeljki na svom Tviter nalogu.

Konačno je potvrđeno kada i gde se sastaju Putin i Tramp!

U komentaru na Tviteru vređao je voditeljku jutarnjeg programa na TV MS NBC, Miku Bžežinski, i njenog verenika Džoa Skarboroua, koji vode emisiju „Morning Džo", prenosi Glas Amerike.

- Čuo sam da slabo gledana emisija "Morning Džo" loše govori o meni. (Ja je ne gledam više). Pa kako su onda luda Mika, sa niskim koeficijentom inteligencije, i psihopata Džo tri noći zaredom, uoči Nove godine, dolazili u Mar-a-Lago i insistirali da mi se pridruže. Njoj je lice bilo jako krvavo od fejs-liftinga. I odbio sam ih! - napisao je predsednik SAD na Tviteru.

Par je saopštio da su odlazili u Mar-a-Lago, Trampovo imanje na Floridi, da ugovore intervju s njim mesec dana pre inauguracije.

Iako se Tramp pojavljivao u njihovoj emisiji pre nego što je i zvanično stupio na dužnost, otkad su počeli da ga kritikuju, on je krenuo u napade na njih.

Direktor za komunikacije Bele kuće Den Skavino takođe se uključio u Tviter prepisku i napisao da su "glupa Mika i njen ljubavnik, ljubomorni Džo, zbunjeni i tužni otkad im predsednik više ne odgovara na pozive. Ludo".

Televizija NBC, na kojoj se emituje emisija "Morning Džo" u saopštenju navodi da je "tužan dan za Ameriku u kome predsednik provodi vreme u maltretiranju, laganju i sitnim ličnim napadima, umesto da radi svoj posao."

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA