Kako se desio užas u Kovilju: Tanja je gazdi skuvala čaj, a on rekao da ga proganjaju veštice i izvadio nož

Sada se po selu pronosi priča da mu je Tatjana neposredno pre toga skuvala čaj od uve, jer je bolestan, i ostavila ga u njegovoj sobi

  • 0

Đorđe Šovljanski (66) iz Kovilja kod Novog Sada, pokušao je da ubije Tatjanu Tegeltiju (47) iz Titela, kada ju je izbo nožem u svojoj kući gde je ona i živela i radila. Rekao je "proganjaju me veštice", i potegao nož, prenose Večernje novosti.

Horor u Kovilju: Muškarac izbo svoju kućnu pomoćnicu Tanju

Teško povređena Tatjana prevezena je u Urgentni centar u Novom Sadu, a njeno zdravstveno stanje je, srećom, stabilno.

Prema nezvaničnim informacijama, Đorđe je u ponedeljak u prepodnevnim satima ušao u sobu u kojoj je bila nesrećna žena i izbo je nožem. Sada se po selu pronosi priča da mu je Tatjana neposredno pre toga skuvala čaj od uve, jer je bolestan, i ostavila ga u njegovoj sobi.

Ubrzo posle toga, on je otišao kod nje, rekavši joj navodno: "Proganjaju me neke veštice". U sledećem trenutku je potegao nož i ubo je u stomak.

U Kovilju se, danas, međutim, mogla čuti i priča da je između njih došlo do svađe, jer je Đorđe navodno odbio da Tatjani plati za njen rad u kući.

- Ranjenu ženu je pronašao jedan od radnika u pekari koju Šovljanski ima u sklopu kuće - prepričavaju komšije prekjučerašnji događaj.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA