Carinici zaustavili suzuki: Kad su pogledali rezervoar, počeli su da vade silne kutije bensedina (FOTO)

Tom prilikom otkriveno je 1.520 kutija sa po 30 tableta "Bensedina", koje su bile smeštene u šupljine poda automobila i rezervoaru, namenski prepravljenim u tzv. bunkere za krijumčarenje

  • 2

Carinici su na graničnom prelazu Kelebija sprečili da iz zemlje bude izneta nesvakidašnja količina "bensedina". Tačnije, više od 45.500 tableta.

Carinik je rutinski prišao "volvu", a onda primetio da je auto čudno "legao". Tražio je detaljan pretres i nije pogrešio! (FOTO)

Sedativi su otkriveni u automobilu "suzuki wagon", 7. jula 2017. godine, subotičkih registarskih oznaka, kojim je u ranim jutarnjim časovima na prelaz pristigla srpska državljanka sa dvojnim državljanstvom (Srbije i Mađarske).

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Pokušaj krijumčarenja sprečen je tokom detaljnog pregleda automobila izvršenim uprkos putnicinoj izjavi da nema ništa što bi trebalo da prijavi.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Tom prilikom otkriveno je 1.520 kutija sa po 30 tableta "Bensedina", koje su bile smeštene u šupljine poda automobila i rezervoaru, namenski prepravljenim u tzv. bunkere za krijumčarenje.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Da podsetimo, "Bensedin" pripada grupi lekova za ublažavanje anksioznosti i nervne napetosti, te je za korišćenje ovakvih tableta neophodna preporuka lekara.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA