≫ 

Održan pomen devojci koja je ubijena na pumpi: Stihovi sa spomenika će vas rasplakati

U ovom okrutnom svetu tvoj dragi lik nikada ne može nestati. Lepota tvoja u srcima našim zauvek će ostati. Neka te čuvaju anđeli, kraljice mila, uvek si radost i sreća bila

  • 0
Kristina Kaplanović, selo Vilovi Foto: Facebook/Kristina Kaplanović, Youtube/VillageVilovi

Na groblju u Vilovima kod Nove Varoši danas je služen četrdesetodnevni pomen Kristini Kaplanović koja je ubijena na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu.

Vapaj oca ubijene Kristine Kaplanović: Jedva imam snage da živim, samo želim da pitam ubicu - gde će mu duša?

"U ovom okrutnom svetu tvoj dragi lik nikada ne može nestati. Lepota tvoja u srcima našim zauvek će ostati. Neka te čuvaju anđeli, kraljice mila, uvek si radost i sreća bila", uklesano je u spomenik, a stihove su smislile Kristinine dve rođene sestre Marina (17) i Ivana (13), zajedno sa ocem Stanislavom (49) i majkom Stojanom (42).

- Samo želim da što pre nađu ubicu. Trgnem se na svaki telefonski poziv, u nadi da nas obaveštavaju iz policije da je zlotvor konačno uhapšen. Ne prođe ni minut a da se ne zapitam ko je taj što je mogao da uradi tako nešto – kaže Stanislav Kaplanski.

- Ne znam šta da vam kažem. Svaki dan idemo na njen grob, a tuga je iz dana u dan sve veća. Sa Kristinom smo sahranili i deo sebe. I supruga i ja jedva da imamo snage da živimo, ali moramo zbog dve mlađe ćerke - priča nesrećni otac.

Dani prolaze, a ubica s pumpe se i dalje krije: Ovo su činjenice koje znamo o Kristininom krvniku

- Spremala se, maštala i sanjala da letos upiše Ekonomski fakultet. Otišla je u Beograd puna planova, puna nade i snova, da se bori i da ne odustane, da pomogne roditeljima, da stvori sebi i porodici, svojim sestricama bolji život. Ali smo je na žalost umesto na fakultet ispratili na večni počinak - kažu u zaseocima na padinama Bosanja.

Podsetimo, Kristina je teško ranjena 25. maja uveče na benzinskoj pumpi u Mokrom Lugu. Sa njom je radilo dvoje kolega. Lopov je gurnuo jednog mladića, pištolj je odmah opalio, a netak je pogodio Kristinu i razneo joj mozak.

Lekari su se 4 dana borili da joj spasu život, ali nisu uspeli.

Za informaciju koja bi pomogla u hapšenju njenog ubice NIS je ponudio nagradu u iznosu od dva miliona dinara.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA