Oglasio se poljski prevoznik povodom strašne nesreće kod Feketića: Uzrok tragedije oštri predmeti na putu! (FOTO)

Sedište ovog autoprevoznika je u Poznanu, jednog od najstarijih gradova u Poljskoj. Još, međutim, nije poznato da li su i putnici iz Poznana

  • 7

Uzrok prevrtanja autobusa poljskog autoprevoznika "Funclub" na putu Subotica – Novi Sad, u Feketiću kod Malog Iđoša, mogli bi biti oštri objekti koji su razbacani na putu. Desna prednja guma na autobusu je probušena, pišu poljski mediji.

Fotografija sa mesta nesreće kod Feketića ledi krv u žilama: Autobus išao putem koji se rekonstruiše? (FOTO)

Snimak jezivih scena na auto-putu kod Feketića: Autobus pun dece se vraćao iz Grčke, nastradao je vozač (VIDEO)

- Autobusom je upravljao iskusan vozač, a vozilo je posedovalo sve sertifikate i prošlo sve testove. Isključujemo nedostatke ili greške, jer pre nego što smo napustili Grčku, testirali smo naš autobus. Takođe, u autobusu su bila tri vozača i jedan je poginuo - rekla je Ana Belek, predstavnica autoprevoznika "Funclub".

Sedište ovog autoprevoznika je u Poznanu, jednog od najstarijih gradova u Poljskoj. Još, međutim, nije poznato da li su i putnici iz Poznana.

Kako smo saznali od medicinskih službi koje su na terenu, povređeni su prevezeni u bolnicu u Vrbas, dok su ostali putnici upućeni u Suboticu na preventivni pregled. Oni će kasnije krenuti za Poljsku, dok će povređeni ostati na lečenju u Srbiji.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ono što je i dalje nejasno, a vidi se na fotografiji sa lica mesta, nesre nesreća se dogodila u neposrednoj blizini znaka za oprezno kretanje, zbog petlje koja je u rekonstrukciji.

Nije poznato da li se nesreća dogodila zbog radova.

U autobusu su bili turisti i deca, uzrasta od 13 do 16 godina, i oni su učesnici omladinskog kampa.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miki

    11. jul 2017 | 13:55

    Zao mi je coveka sto je poginuo i svih koji su povredjeni pogotovo deca al moram da kazem da nije istina da je bilo necega po putu jel svaki dan putujem tuda i put je izuzetno cist. Poljaci izmisljaju da bi krivicu prebacili na nas.

  • Мирослав

    11. jul 2017 | 16:20

    Да ли овакво обавештење постоји и са друге стране? Ово овде обавештава само возила на десној траци. Превртање је било на левој. Уосталом, сетите се погинулих и повређених на необележеним наплатним рампама на новосадском путу за које нико није одговарао.

  • krsta

    11. jul 2017 | 14:06

    Uzrok moze biti i kamenje ali znak stoji da je put u rekostrukciji mozda nijke razumeo sta pise ali ima znak opste zabrane... ..prebrzo je vozio i doslo je do tragedije...da je vozio polako verujem da se nebi prevrnuo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA