Bizaran potez grčke policije: Uhapšeni Srbi na Zakintosu u pritvoru sa Amerikancem. Evo šta rade u zatvoru

Roditelji mladića koji su u pritvoru potvrdili su da su šestorica mladića iz Srbije i britanski državljanin srpskog porekla Admir Omerdžić smešteni zajedno sa jednim Amerikancem

  • 20

Juče je uhapšen Dušan Ranković (33) iz Novog Sada zbog sumnje da je i on učestvovao u ubistvu Amerikanca Bakarija Hendersona (23) na Zakintosu, u letovalištu Laganas. Ovim hapšenjem broj srpskih državljana osumnjičenih za ubistvo s predumišljajem popeo se na devet, uz još jednog Grka, Jorgosa Skijadopulosa, koji je barmen u kafiću "Barkod" u Laganasu.

Siniša i Nenad su uhapšeni na Zakintosu. Očajni su, plaču i poručuju da nisu krivi (FOTO)

Kako sprečiti izručenje srpskih mladića iz Grčke u SAD: Evo šta treba da uradi naša država, a šta roditelji srpskih mladića

Svi Srbi koji su osumnjičeni za ubistvo američkog studenta na Zakintosu, smešteni su u pritvor sa jednim Amerikancem, prenose domaći mediji.

Roditelji mladića koji su u pritvoru, navodno su potvrdili da su šestorica mladića iz Srbije i britanski državljanin srpskog porekla Admir Omerdžić smešteni zajedno sa jednim Amerikancem.

Foto: Facebook/Siki Psiho Petrović Foto: Facebook/Siki Psiho Petrović

Informaciju su ei turistički vodiči iz agencija koje vode Srbe na Zakintos.

- Naši ljudi smešteni su u dve ćelije. U jednoj se nalazi i američki državljanin, koji je tu zbog zločina koji nema veze sa ovim slučajem.Grci sve njih tretiraju kao strance i tu nema izuzetka  - kaže izvor "Alo".

Foto: Facebook/Miloš Senic Foto: Facebook/Miloš Senic

Sa druge strane. navodi se da je policija na osnovu isečka video-snimka identifikovala momke koji su započeli tuču sa Handersonom, ali da oni nisu mogli biti pronađeni , pošto danima nisu napuštali sobu u kojoj su bili smešteni, prenosi Blic.

Prilikom jučerašnjeg saslušanja, svi su priznali da su bili u baru kada je izbila tuča, ali niko nije priznao da je naneo smrtonosni udarac Hendersonu. Danas bi trebalo da se nastavi saslušanje ostalih osumnjičenih za ubistvo, budući da tužilac nije juče sve izveo na saslušanje, saznaje Informer.

Foto: Facebook/Nenad Jovanović Foto: Facebook/Nenad Jovanović

Prema rečima turističkog vodiča, Dušan Spasojević , ambasador Srbije u Atini, proveo je juče dva sata u razgovoru sa srpskim državljaninom. Spasojevića i konzula Srbije primio je grčki general.

Mladići se nisu žalili na tretman, redovno dobijaju hranu, a navode da ih niko nije maltretirao, niti imaju modrice po telu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    12. jul 2017 | 08:24

    Eeee deco deco !!!

  • Mislim

    12. jul 2017 | 10:04

    Kakve to veze ima , da su i u Srbiji pocinili zlocin bili bi kaznjeni. Po tebi niko ne bi trebao biti uhapsen u " bratskim" zemljama ni u maticnoj. Dakle , zlocin i kazna.

  • Miroslav

    12. jul 2017 | 10:36

    E deco,deco. Nemojte da vam uzori budu bg drogirani,terovirani I nabildovani huligani.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA