HAMAS PONOVO NAPADA: Raketiran jug Izraela!

Odgovornost za napad nije, zasad, niko preuzeo od ekstremista u Gazi, gde su egipatski posrednici pomogli u postizanju primirja u novembru posle osam dana okršaja

  • 3

U južnom Izraelu rano jutros eksplodirala je raketa, što je prvi napad ekstremista te vrste u Pojasu Gaze pod vlašću islamističkog Hamasa od primirja kojim su se okončali jednonedeljni sukobi na granici u novembru, saopštila je izraelska policija.

Raketa je nanela manju štetu na putu u blizini grada Aškelona, ali nema povređenih.

- Eksplozija se čula u podrčju Aškelona, a stručnjaci su pretražili oblast i pronašli jednu raketu koja je oštetila put, ali povređenih nema - rekao je portparol policije Miki Rozenfeld, prenela je agencija Rojters.

Odgovornost za napad nije, zasad, niko preuzeo od ekstremista u Gazi, gde su egipatski posrednici pomogli u postizanju primirja u novembru posle osam dana okršaja.

Napad se dogodio nakon što je u subotu preminuo palestinski zatvorenik u izraelskom zatvoru, što je izazvalo proteste u okupiranoj Zapadnoj obali.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jsey

    26. februar 2013 | 12:38

    Ilija svidja mi se kako razmisljas.

  • Ilija Čvorović

    26. februar 2013 | 11:07

    Izrael nema drugi način nego da iscenira sukobe. Kao pala raketa blizu puta niko nije povređen pa ajd sad da optuzimo Hamas iako niko nije preuzeo odgovornost.

  • ДАШОНИ

    21. mart 2013 | 20:23

    ОВО СУ САМИ НАПРАВИЛИ " "" ИЗРАЕЛЦИ"" ОНИ СУ СВАШТА У СТАЊУ ДА УРАДЕ САМО ДА РАТУЈУ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA