ZADAR: Motociklista pokosio majku sa bebom u naručju!

U trenutku naleta motocikla 41-godišnjakinja je u naručju držala najmlađe dete, dok je drugo dete bilo u kolicima, a treće je vodila pokraj sebe

  • 1

Devetnaestogodišnji motociklista je u subotu predveče, na raskrsnici Puta Stanova i Osječke ulice u Zadru naleteo na 41-godišnjakinju, koja je u naručju držala jednogodišnjeg sina i još dvoje njene dece, koja su hodala uz nju.

Majka i jednogodišnjak su teže povređeni, ali su van životne opasnosti, zadržani na lečenju u zadarskoj bolnici. Drugo dvoje dece, osmogodišnja devojčica i petogodišnji dečak u nesreći su zadobili lakše povrede, kao i 19-godišnji vozač motocikla.

U trenutku kada je dolazio na raskrsnicu izgubio je kontrolu nad motorom i naleteo je na majku i njeno troje dece. U trenutku naleta motocikla u naručju je držala najmlađe dete, dok je drugo dete bilo u dečjim kolicima, a treće je vodila pored sebe.

Prema informacijama iz policije, 19-godišnjak je motociklom upravljao bez položenog vozačkog ispita i kacige. Devetnaestogodišnjak nije bio pod uticajem alkohola, a okolnosti ove nesreće još uvek se istražuju.

(Telegraf.rs / Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA