Tuča u Crvenoj Zvezdi, 13 povređenih, 8 privedenih!

U masovnoj tuči članova dve porodice u ovom niškom naselju povređeno 13 osoba. Svi osumnjičeni će sa krivičnom prijavom biti privedeni istražnom sudiji radi saslušanja, napominju iz policije

  • 9

Dve osobe su teže povređene, a 11 lakše u masovnoj tuči članova dve porodice u niškom naselju Crvena Zvezda, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Nišu.

Sukob članova dve porodice započeo je u ponedeljeka uveče, nastavljen je juče oko podneva, a policija je odredila meru zadržavanja za osmoro za koje se sumnja da su bili učesnici tuče, navode iz policije.

Mera zadržavanja određena je Tahiru A. (36), Trajku A. (38), Šabanu A. (42), Nami K. (35), Arslanu M. (52), Srđanu M. (34) i Zorici M.(50), svi iz Niša, zbog sumnje da su izvršili krivična dela učestvovanja u tuči, kao i Danijelu H. (31) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo teške telesne povrede, saopštavaju iz policije.

Svi osumnjičeni će sa krivičnom prijavom biti privedeni istražnom sudiji radi saslušanja, napominju iz policije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA