Dirljiv susret oca i sina posle napada hemijskim oružjem (VIDEO)

Snimak, koji će sigurno mnoge naterati na suze, pokazuje mladog čoveka, koji trčeći izlazi iz zgrade, a njegovo lice pokazuje tugu i šok dok ponovo grli svog sina

  • 14

Srceparajući snimak susreta oca sa sinom, za kojeg se mislilo da je ubijen u napadu hemijskim oružjem u Siriji, pojavio se na internetu.

Snimak, koji će sigurno mnoge naterati na suze, pokazuje mladog čoveka koji trčeći izlazi iz zgrade, a njegovo lice pokazuje tugu i šok dok grli svog sina. Oca su toliko preplavile emocije da je nekoliko ljudi moralo da ga drži pre nego što je zagrlio dete.

Dečak je takođe bio u šoku i morao je nakratko da se odvoji od oca, jer se zamalo onesvestio.

Nekoliko trenutaka kasnije, nakon što je povratio pribranost, dečak je ponovo bio u rukama svog tate.

Očevici ovog sentimentalnog momenta, iako ne znaju reč arapskog jezika, mogli su da vide olakšanje na očevom licu. Njegovi gestovi i izrazi lica govore više od reči dok obasipa sina poljupcima i zagrljajima. Čvrsto ga je zagrlio da bi bio siguran da je živ, jer je mislio da je dečak poginuo u napadima nervnim gasom.

Sedmominutni video je navodno snimljen u jugozapadnom gradu Zamalka i postavljen je na Jutjub kanal.

Prošle nedelje je Sirijska vlada u napadu upotrebila otrovni gas u oblastima koje drže pobunjenici i tako ubila stotine nevinih ljudi, među kojima i desetine dece, dok su spavali u svojim krevetima.

Ovaj video koji prikazuje srećan trenutak je svetla tačka usred građanskog rata koji se trenutno vodi u Siriji.

Pogledajte video:

 
(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan

    28. avgust 2013 | 17:10

    Odakle vam pravo da napisete ovako nesto: "Prošle nedelje je Sirijska vlada u napadu upotrebila otrovni gas u oblastima koje drže pobunjenici i tako ubila stotine nevinih ljudi, među kojima i desetine dece, dok su spavali u svojim krevetima."? .Ajde manite se cnn i bbc propagande.

  • ДАШОНИ

    28. avgust 2013 | 17:07

    ПАЉЕВИНА И ХОЛИВОД ШОУ АМЕРИЧКОГ ЗЛА ОВО НА СНИМКУ ЈЕ НАРАВНО ДИРЉИВО И СТРАШНО ВИДЕТИ , АЛИ АМЕРИЧКА БАГРА ЋЕ ОВО ИСКОРИСТИТИ ДА УБИЈЕ ЈОШ 300.000 СИРИЈАЦА

  • raja

    28. avgust 2013 | 16:28

    Dovoljan razlog da izbije rat.Opet sljaka probaganda u 3 smene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA