Na tavanu proizvodili marihuanu

Beogradska policija je, prilikom hapšenja dve osobe, otkrila 29 kilograma sirove marihuane proizvedene u veštačkim uslovima

  • 4

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske kriminalističke policije uhapsili su Filipa M. (37) i Gorana S. (41) zbog sumnje da su u preuređenim tavanima u kućama na Banovom brdu i u Železniku organizovali proizvodnju marihuane u priručnim laboratorijama, saznaje Telegraf.

Policija je otkrila 29 kilograma sirove marihuane proizvedene u veštačkim uslovima.

Laboratorije su kompletno opremljene hemikalijama, sistemima za navodnjavanje, ventilaciju, grejanje, kao i rasvetu. Na zidovima su istaknuti programi i raspored radnji u procesu proizvodnje.

Otkrivanje i eliminisanje kućnih laboratorija jedan je od prioriteta beogradske kriminalističke policije jer je uočen trend povećanja proizvodnje marihuane u veštačkim uslovima.

Prizvodnja u mini-laboratorijama omogućava nekoliko berbi godišnje, a droga je "boljeg" kvaliteta.

Uhapšeni Filip M. i Goran S. do sada nisu odgovarali pred zakonom, a protiv njih podnete su krivične prijave za koje je zaprećeno od tri do 12 godina zatvora.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G-Man

    30. avgust 2013 | 13:43

    Bolje da su dobili kredit za mala i srednja preduzeca.... Vredni neki ljudi... A i kako drugacije zaraditi u Srbistanu???

  • Deksi

    30. avgust 2013 | 13:28

    Šteta!!!!

  • Ujko

    30. avgust 2013 | 13:53

    Na tavanu se više meso ne suši več marihuana!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA