Unakaženo telo mladića pronađeno na auto-putu kod Batajnice

Istragom će se utvrditi da li je Marka Z. (21) iz Zemuna oborilo vozilo dok je hodao kolovozom ili je skočio sa nadvožnjaka. Na mestu nesreće nisu pronađeni tragovi kočenja, a mladića je pregazilo najmanje jedno vozilo

  • 0

Telo Marka G. (21) iz Zemuna na novosadskom auto-putu pronašli su vozači, strani državljani koji su zaustavili jednog vozača kamiona i zamolili ga da pozove policiju, saznaje Telegraf.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je unakaženo telo bilo na kolovozu, na oko dva kilometra od skretanja za Batajnicu ka Staroj Pazovi.

Telo se nalazilo ispod nadvožnjaka, tako da će tek biti utvrđeno kako je mladić nastradao, odonsono da li ga je oborilo vozilo dok je hodao kolovozom ili je skočio sa nadvožnjaka.

Na mestu nerseće nisu pronađeni tragovi kočenja, a mladića je pregazilo najmanje jedno vozilo. Telo je preneto na obdukciju.

Portparol Hitne pomoći  Nada Macura rekla je agenciji Beta da je mladića koji je ležao pored puta našao strani državljanin koji je prolazio kolima, a lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA