Pacijent skinuo infuziju, pa započeo tuču!

Marko L. (19) skočio s bolničkog kreveta i nasrnuo na povređenog Milutina Z. (62) kako bi dovršio tuču započetu iste večeri

  • 5

Pred osobljem Opšte bolnice u Požarevcu dogodio se nesvakidašnji incident, jer su se potukla dva pacijenta, obojica iz Živice, Marko L. (19) i Milutin Z. (62). Njima je ovo bila druga tuča tokom iste večeri, jer su se već fizički obračunali u Milutinovoj kući.

- Najpre je u bolnicu pristigao Marko L., koji se požalio lekarima da se oseća loše, zbog čega je priključen na sistem, kako bi primio infuziju. Uskoro je u bolnicu dovezen i Milutin Z., tražeći pomoć zbog fizičkih povreda. Njega je tad spazio Marko L., koji je do tog trenutka mirno ležao na bolničkom krevetu i primao infuziju. Odmah je skočio sa kreveta i fizički nasrnuo na njega, kidajući crevo za dotok infuzije – kažu u bolnici.

Na poziv bolničkog osoblja ubrzo je došla policijska patrola i uhapsila napadača, kojem je u policijskoj stanici izmereno 1,46 promila alkohola u krvi. Ispostavilo se da je on te večeri bio u kući Milutina Z. i da su se tom prilikom posvađali i potukli zbog ranijih neraščišćenih odnosa.

Usled zadobijenih povreda u toj tuči, obojica su zatražila pomoć lekara u požarevačkoj bolnici, da bi se tamo njihov fizički obračun nastavio.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA