Ministarka obišla šaltere Elektrodistribucije

- Ako mogu direktori jedne svetske kompanije kao što je IKEA da provode godišnje 15 dana sa svojim kupcima, ne vidim zašto to ne mogu isto da urade i direktori EPS-a - rekla je Zorana Mihajlović

  • 7

Ministarka energetike Zorana Mihajlović danas je nenajavljeno posetila šaltere Elektrodistrubicije Beograd u Masarikovoj ulici.

Mihajlovć je posetila EDB kako bi lično imala uvid u rad službenika i kako bi sa građanima na licu mesta razgovarala o problemima sa kojima se susreću prilikom plaćanja računa za struju.

- Danas sam ovde zato što hoću da pozovem direktore EPS-a, a tu podrazumevam i generalnog direktora, njegove pomoćnike, kao i direktore distribucija - da uđu malo među šaltere i da, ako treba, sede sa svojim šalterskim službenicama kako bi videli gde su problemi, jer jedino tako mogu i da ih reše - rekla je Mihajlović.

Ministarka je rekla da ako ona može zajedno sa svojim pomoćnicima da razgovara sa građanima Srbije svake druge subote i da tako sazna da su problemi u tome što ne rade svi šalteri i što se sporazumi za reprogram duga za struju ne prave i vikendom, onda i direktori EPS-a mogu da slede njen primer.

- Ako mogu direktori jedne svetske kompanije kao što je IKEA da provode godišnje 15 dana sa svojim kupcima, ne vidim zašto to ne mogu isto da urade i direktori EPS-a - ukazala je Mihajlović.

Kao jedan od problema ministarka je naglasila neljubaznost nekih operatera koji se javljaju na pozive gradjanima u kol centrima EPS-a, kao i vreme koje je potrebn da se uspostavi veza.

- Pozivam direktore EPS-a da razmisle ko im radi u kol centrima, jer sam danas zvala u nekoliko navrata i čekala po 15-20 minuta da dobijem vezu sa operaterom - navela je Mihajlović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA