Beba Popović napao novinare Vijesti!

Vladimir Beba Popović, nekadašnji šef vladinog Biroa za komunikacije napao je u Podgorici novinare lista Vijesti, psovao ih, oduzeo im diktafon, a sa fotoaparata izbrisao fotografije

  • 2

Nekadašnji šef vladinog Biroa za komunikacije Vladimir Popović napao je ekipu podgoričkog lista Vijesti ispred zgrade u kojoj se nalazi predstavništvo OEBS-a.

Kako tvrdi taj list, on je fotoreporteru na silu uzeo fotoaparat i izbrisao fotografije, a novinaru Vijesti oduzeo je diktafon.

- Reporteri Vijesti bili su na zadatku ispred te zgrade. Popović je psovao fotoreportera Vijesti Luku Zekovića, upotrebljavajući najvulgarnije izraze i unosio mu se u lice nakon što je primetio da ga je fotografisao kada je izlazio iz zgrade, u kojoj se inače nalaze kancelarije njegove nevladine organizacije -stoji na sajtu podgoričkog lista.

"Vijesti" tvrde da je Popović novinaru tog lista Miodragu Baboviću psovao majku, nazivao ga "smrdljivim govnom" tvrdeći da su mu reporteri "Vijesti" ugrozili privatnost, iako su ga fotografisali na javnom mestu. Zatim je fotoreporteru na silu uzeo fotoaparat i izbrisao fotografije, a novinaru Baboviću je oduzeo diktafon, kažu iz "Vijesti".

Sve vreme na mestu zbivanja je bio pripadnik obezbeđenja premijera Mila Đukanovića Zoran Jovanović, zaključuje se u tekstu.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko Kraljević

    3. septembar 2013 | 18:36

    Hostapler sada divlja po CG, pa naravno da nece da ga hapse kada je Milov covek

  • marko

    3. septembar 2013 | 19:44

    Saucesnik u pljackanju Srbije posle Milosevicevog pada.Nikada nece odgovarati za svoja zlodela.Politicari ne idu u zatvor bilo sta pocinili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA