Bivši britanski vojnik promenio pol i postao muslimanka

Nakon odlaska iz vojske Lorens je pustio kosu, uzimao hormonsku terapiju, a onda je na red došla i operacija, kojom je konačno promenio pol i postao muslimanka

  • 8

Ranije Lorens, a sada Lusi je postao prvi transrodni Britanac-musliman. Lusi je u braku s drugim muškarcem, takođe muslimanom, kojeg je upoznala preko interneta, ali on nije znao da je Lusi promenila pol.

 

Lusi je još sa 14. godina znala da želi da bude žena i da se nalazi u "pogrešnom telu".

 

Bivši britanski vojnik je potpuno promenio svoj život u pravom smislu te reči. Tačnije Lusi Valender, koja se ranije zvala Lorens je promenila sve - zanimanje, religiju, pa i pol.

 

Nakon odlaska iz vojske, tada 28-godišnjak, počeo je da se oblači kao žena i da stupa u veze sa muškarcima. Pustio je kosu, uzimao hormonsku terapiju, a onda je na red došla i operacija, kojom je konačno promenio pol.

 

Pošto je primila islam, nakon toga, s novim identitetom, Lusi se udala za Murada na maloj svečanosti u svom stanu u Londonu.

 

- Nakon venčanja sam ga videla dva puta. Kada se vidimo, tada i imamo seks. Nisam mu rekla da sam transeksualac, ali je morao da posumnja kada je video moje ožiljke - izjavila je tada Lusi.

 

Međutim, Lusi je naišla na probleme i u lokalnoj džamiji, gde odlazi na molitve, jer joj ne dozvoljavaju da klanja sa ostalim ženama. U drugoj su pak rekli da nema nikakvih problema sve dok se ponaša u skladu sa islamom.

 

(Telegraf.rs / Izvor: klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gost

    5. septembar 2013 | 06:58

    Pa nije radi toga trebao da menja pol, sa tim crnim dzakom preko glave se i ne vidi ko si i sta si.

  • Pokojni Toza

    5. septembar 2013 | 06:41

    Dobro da nije resio da postane ovca

  • G-Man

    5. septembar 2013 | 00:54

    E svaka mu se dala...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA