BRUTALNO: Ubio suprugu jer ga je zarazila sidom (VIDEO)

Policija sumnja da je poznatu rusku manekenku Juliju Lošagin ubio njen suprug Dmitrij pošto je saznao da ga je zarazila sidom. Žena pronađena u šumi unakaženog lica

  • 9

Dvadesetosmogodišnja manekenka Julija Lošagina pronađena je mrtva u šumi na Uralu. Ona je bila unakažena do neprepoznatljivosti, slomljenog vrata i s opekotinama. Identifikovana je tek nakon DNK analize.

Njen suprug Dmitrij Lošagin (37) uhapšen je u Jekaterinburgu pod sumnjom da je umešan u jezivo ubistvo koje se dogodilo posle  žurke u njihovom stanu, vrednom oko milion evra.

Gosti koji su bili na žurki tvrde da je Lošagina delovala uznemireno, a u jednom trenutku je zaključala supruga i goste  sve dok ih čistačica nije oslobodila. Pregled obavljen nakon njene smrti pokazao je manekenka bila HIV pozitivna.

- Jedna od mogućih verzija je da je Lošagin pobesneo kada je saznao da ga je supruga zarazila sidom i da ju je zato je ubio - navodi "Komsomolskaja pravda".

Lošagin je, međutim, na saslušanju u Pervouralsku rekao da su optužbe protiv njega "neosnovane" i porekao je krivicu.

Prema nepotvrđenim izveštajima u lokalnim medijima, istražitelji su našli dokaz da je njegov mobilni telefon bio registrovan nedaleko od mesta gde je nađeno telo žrtve, četrdesetak kilometara zapadno od Jekaterinburga.

Julija je nestala 22. avgusta i uspaničena porodica je odmah krenula u potragu za njom. Uprkos njenom nestanku, Dmitrij je nastavio da radi kao i uvek.

- Nije ni pokušao da je traži. Prvo nam je rekao da je Julija nestala usred noći, da je uzela njegova kola. A onda je rekao da su se kola iznenada pojavila ispod njihovog prozora - ispričao je Julijin brat Mihail.

Kada je njeno telo pronađeno nakon nekoliko dana, Dmitrij je rekao da nema vremena da je identifikuje, a nakon njene smrti oglasio je prodaju njihovog stana u Jekaterinburgu za milion evra. Uhapšen je kada je nameravao da "službeno otputuje".

(Telegraf.rs / Izvor: Komsomolskaja pravda)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    5. septembar 2013 | 23:49

    Kakvi ste bolesnici, opravdavate ubistvo!?! Cccc... Srbija i primitivci...

  • Svensson

    5. septembar 2013 | 22:30

    Ku#ava kožu bih joj odrao

  • Boki

    5. septembar 2013 | 23:16

    Ja bi to zavrsio polako u sumu za drvo seckao bi je komad po komad.Prokleta sponzorusa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA