Priznao da je kolima pijan ubio čoveka! (VIDEO)

U okviru kampanje "za boljitak čovečanstva" Amerikanac Metju Kordl priznao da je vozeći pijan ubio čoveka. Klip okačen na Jutjub i izazvao mnogobrojne komentare

  • 0

Aleks Šin iz SAD pokrenuo je u čast svog pokojnog oca koji je uvek držao obećanja, kampanju za "boljitak čovečanstva". Njegova nevladina organizacija “Zato što sam rekao da hoću”, snimila je u okviru te kampanje kontraverzan video klip koji je okačen na društvenu mrežu Jutjub u kome jedan čovek priznaje ubistvo za koje do sad nije bio optužen.

Osoba koja učestvuje u ovom klipu je izvesni Metju Kordl, koji kaže da je vozeći u pijanom stanju, pogrešnom stranom auto-puta, ubio Vinsenta Kanzanija (61), oca dve ćerke i dedu troje unučadi.

- Kada budem optužen izjasniću se kao kriv i preuzeti punu odgovornost za sve što sam učinio Vinsentu i njegovoj porodici - kaže Kordl u ovom klipu.

Nakon objave, ovo svedočanstvo je izazvalo mnogobrojne komentare, a ako se ispostavi da je ovo svedočenje verodostojno, on bi mogao da dobije višegodišnju zatvorsku kaznu.

Pogledajte ovo svedočanstvo:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA