IRANSKI ZVANIČNIK OBAMI: Napadneš li Siriju, ćerka će ti biti oteta i silovana!

- U slučaju američkog napada na Siriju za 21 sat širom sveta biće kidnapovani rođaci i deca američkih ministara, ambasadori i visoki oficiri, a još za narednih 18 sati, javnosti će biti prikazan video materijal njihovih amputiranih udova i biće poslat Vladi SAD - objavio je na svom blogu Alireza Forghani, savetnik iranskog duhovnog vođe ajatolaha Ali Hameneija za strateška pitanja

  • 40

Alireza Forghani, savetnik iranskog duhovnog vođe ajatolaha Ali Hamneija za strateška pitanja, objavio je na svom blogu preteću poruku upućenu SAD, američkom predsedniku Baraku Obami i njegovoj porodici.

 

- U slučaju američkog napada na Siriju za 21 sat širom sveta biće kidnapovani rođaci i deca američkih ministara, ambasadori i visoki oficiri, a još za narednih 18 sati, javnosti će biti prikazan video materijal njihovih amputiranih udova i biće poslat Vladi SAD - rekao je Forghani.

 

U verziji na farsi jeziku, on još otvorenije govori da će jednu od Obaminih ćerki oteti jedan njen telohranitelj i silovati.

 

- Obama, ako ti slučajno napadneš Siriju, ti ćeš pasti u pakao i svi ljudi u svetu će shvatiti da, u stvari, vi sami zaslužujete napade i nasilje. Zato molim, napadaj -  napisao je Forghani.

 

 

Slično je već urađeno kada je prikazan snimak na kome se vidi kako nepoznata lica muče Williama Bakleya, operativca Centralne obaveštajne agencije, koji je otet u Bejrutu 1984. godine, a kasnije ubijen u zatvoru Hezbolaha po nalogu Irana.

 

Taj video snimak na kome je prikazano "užasno, barbarsko i srednjovekovno mučenje" Bakleya ostavljen je ispred američke Ambasade u Atini.

 

Šokirajuće izjave i pretnje nasiljem Obaminoj porodici zvuče kao pozadina informacija koje dolaze od američkih obaveštajnih službi. Te službe presrele su naloge koji stižu iz Irana do iračkih militanata, koji planiraju napade na američke pozicije u Bagdadu u slučaju operacije protiv Sirije, objavio je list "Daily coler".

 

(Telegraf.rs / Izvori: Klix.badailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • стеван

    7. septembar 2013 | 21:27

    Деца немогу да бирају ко ће им бити родитељи. ДЕЦА НИСУ НИШТА И НИЗАШТА КРИВА .

  • Ime

    7. septembar 2013 | 21:24

    I vi to podrzavate? Pa mi smo divlji narod kao i ovi bolesnici sa istoka, i treba da ih sravne!

  • NL

    7. septembar 2013 | 23:07

    Ovo ko podrzava nije normalan, sta su deca kriva. Asad se samo bori za svoju fotelju. Naravno ima jos par drzava koji ga podrzavaju, samo za svoju korist, prodaju skupocenu ratnu opremu, a ne sto ga vole, nego imaju profit od toga, ima jos ich drugih drzava koje se raduju da pocne rat u nadi da ce oni pobediti i unistiti sve druge vere koje ne pripaduju njima. Jos se nije ustanovilo koje koristo to Hemisko oruzije, ako su koristili pobunjenici, onda treba njih kazniti, ako je koristo Asad i njegova Vlada onda treba njega kazniti, u svakom slucaju treba to osuditi, ako se to kazni onda nam svima preti uskoro smak sveta. E sada kucatje svi minuse ili najbolje idite u Siriju da se borite, ratujete za Asada ili njegove pobunjenike...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA