POŽAREVAC: Ribolovci upecali ljudski leš! (FOTO)

Dva kilometra nizvodno od železničkog mosta u Ljubičevu, ribolovci izvukli leš Daria Adamovića (39) iz Sirakova. Pretpostavlja se da se radi o samoubistvu utapanjem

  • 1

Na Velikoj Moravi kod Požarevca, dva kilometra nizvodno od železničkog mosta u Ljubičevu, grupa ribolovaca izvukla je ljudski leš. U prvom trenutku pomislili su da se radi o nekom većem ulovu, ali su ubrzo shvatili da je reč o ljudskom telu.

Na lice mesta odmah su pozvani policija i istražna ekipa, nakon čega je telo prebačeno u Opštu bolnicu u Požarevcu, radi obdukcije.

- Prepoznavanjem od strane rodbine, utvrđeno je da se radi o Dariu Adamoviću (39) iz Sirakova kod Velikog Gradišta, koji je imao prijavljeno prebivalište u Požarevcu. Pretpostavlja se da se radi o samoubistvu utapanjem, ali će tačan uzrok i vreme smrti biti poznati nakon obdukcije, koju je naložio istražni sudija Višeg suda – saznajemo iz istrage.

Na istom mestu, u blizini železničkog mosta u Ljubičevu, još jedan leš izvučen je u maju ove godine. Ispostavilo se da se radi o Vojislavu Blagojeviću (58) iz Požarevca, koji je potonuo naočigled grupe kupača na obali. Iako se u početku mislilo da je on izvršio samoubistvo, obdukcija je utvrdila da je smrt nastupila usled infarkta.

Njegovo telo iz Morave je izvukao bager, tokom vađenja šljunka sa dna reke. Pošto je telo bilo neprepoznatljivo, jer je bilo isečeno sajlama i lancima, nije bilo moguće utvrditi da li se radi o muškoj ili ženskoj osobi. Tek kasnijese ispostavilo da se radi o Blagojeviću, čiji je nestanak 2. maja prijavio njegov brat.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marcello

    16. januar 2016 | 00:24

    Dobro vece Molim vas volelo bi da znam vise od toga taj covek bio moj stric ako ima te vise informacije molim vas posalji mi. Hvala. (Paris)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA