Beograđanin celu noć silovao devojku ometenu u razvoju!

Ceo slučaj policiji prijavila je porodica osobe ometene u razvoju, a nekoliko dana kasnije uhapšen je Đ.Ž. koji je nesrećnu devojku našao kako sedi na klupi na Novom Beogradu i posle kraćeg razgovora pozvao je kod sebe da bi je na isto mesto vratio sledećeg dana

  • 13

Beogradska policija uhapsila je Đ. Ž. (42) zbog sumnje da je jednu celu noć silovao devojku (24) koja je ometena u razvoju.

 

On je nesrećnu devojku našao kako sedi na klupi u Ulici dr Ivana Ribara na Novom Beogradu i posle kraćeg razgovora pozvao je kod sebe da bi je na isto mesto vratio sledećeg dana.

 

Ceo slučaj policiji prijavila je porodica osobe ometene u razvoju. Nekoliko dana kasnije Beograđanin Đ. Ž. je uhapšen.

 

Nezvanično, on je policiji ispričao da nije primorao devojku i da je ona sama pristala da ide sa njim, kao i da imaju seksualne odnose.

 

Uhapšeni Đ. Ž. (42) stalno je zaposlen u jednom preduzeću, nema krivični dosije i pristojnog je izgleda. Niko od njegovih komšija nije mogao da poveruje u priču kada se pročulo da se iživljavao nad nesrećnom devojkom.

 

 

- Na saslušanju je priznao da ju je odveo u svoj stan u naselju Miljakovac, gde živi sam. Kada ju je svlačio, ona se nije bunila, ali nije se bunila ni da veče provede sa njim. Nesrećna devojka nije mogla svojoj majci da objasni gde je bila ni ko je taj čovek, već samo šta joj je on radio u krevetu - objašnjava sagovornik dnevnog lista "Alo".

 

Dugo je trebalo policiji da otkrije ko je odveo i silovao dvadesetčetvorogodišnju devojku, jer ona nije mogla ni da opiše čoveka niti da se seti njegovog imena. Na osnovu ginekološkog pregleda i uzoraka uzetih od oštećene, inspektori su otkrili njegov identitet.

 

Detaljan opis događaja istražnom sudiji objasnio je uhapšeni, kome je određen pritvor do 30 dana.

 

S druge strane, silovana devojka nema fizičkih povreda, ali često priča o čoveku koji ju je vozio autobusom i kako je bila kod njega. Ukoliko se osumnjičeni Đ. Ž. (42) proglasi krivim za ovo krivično delo, zakonom je zaprećena kazna od tri do 15 godina zatvora.

 

(Telegraf.rs / Izvor: ALO! )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    12. septembar 2013 | 12:28

    Devojka ometena u razvoju sedi sama u parku na klupi...ja bih roditelje njene u zatvor!

  • Nikola

    12. septembar 2013 | 13:16

    Veoma cudna prica...tako da je tesko suditi...

  • JA

    12. septembar 2013 | 14:31

    GLUPOST.... djevojka kao i svaka djevojka ima svoje potrebe njoj je to i dobro doslo a roditelji da su te tolko brinuli za nju koliko sad pricaju nebi je pustili samu u park a i da su vidjeli da je nema odmah bi je potrazili ili prijavili policiji nego sad sigurno hoce da izvucu neku ostetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA