Majka troje dece pljačkala banke plastičnim pištoljem

Osumnjičena 34-godišnjakinja je u pljačkaške pohode odlazila zamaskirana, a skrivala se u stanu koji joj je na korišćenje dala poznanica

  • 2

Majka troje dece naoružana plastičnim revolverom osumnjičena je da je od juna do sredine septembra opljačkala nekoliko banaka, kladionica i kioska u Zagrebu i ukrala 90.000 kuna (oko 11.850 evra). U poslednjem "pohodu" uhvatio je čuvar banke i predao policiji.

Osumnjičena 34-godišnjakinja je u pljačkaške pohode odlazila zamaskirana naočarima za sunce i kapom. Nakon krađa je bežala tramvajem i zatim se skrivala u stanu u Zagrebu koji joj je na korišćenje dala poznanica.

Žena do sada nije bila poznata policiji kao pljačkaš, ali je čak tri puta bila žrtva razbojnika jer je radila u kladionici, prenosi agencija Hina. Razbojnica je uhvaćena 14. septembra prilikom pljačke Kroacija banke, a policija je tereti i za pljačku poslovnica još dve banke.

Poznanica koja joj je ustupila stan i članovi porodice nisu znali za njene kriminalne aktivnosti, iako je opljačkani novac, navodno, trošila na "kuću", dugove, decu i supruga. Počiniteljki, koja je priznala svoja nedela, određen je jednomesečni pritvor.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zullu

    16. septembar 2013 | 16:40

    Bravo za hrabrost i preduzimljivost, svaka čast!

  • Novi Sad

    16. septembar 2013 | 17:17

    Kakve veze ima da li je majka ili ne. Lopov je. Zasto je radjala decu ako ne moze da im obezbedi normalan zivot. Na sta bi svet licio kada bi ljudi pravili tuce dece i to koristili kao alibi za nezakonite radnje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA