Saobraćaj na pruzi Beograd - Bar u prekidu zbog nevremena

Zbog jakog nevremena pokidani su optički kablovi na delu pruge Beograd - Bar zbog čega je železnički saobraćaj u prekidu, saopšteno je večeras iz Železničke infrastrukture Crne Gore

  • 1

Železnički saobraćaj na pruzi Beograd - Bar, u delu koji prolazi kroz Crnu Goru, u prekidu je zbog velikog nevremena, saopšteno je večeras iz Železničke infrastrukture Crne Gore (ŽICG).

Kako se navodi, zbog velikog nevremena i atmosferskog pražnjenja, na delu pruge Podgorica - Kolašin, večeras je došlo do havarije u energetskom postrojenju stanice Lutovo, što je izazvalo prekid železničkog saobraćaja.

Optički i bakarni kablovi u stanici Lutovo su prekinuti, tako da nije moguća telefonska komunikacija sa severnim delom pruge, odnosno nije moguće daljinsko upravljanje energetskim postrojenjima, saopšteno je iz ŽICG.

Dodaje se da su sve raspoložive ekipe ŽICG na terenu i preduzimaju sve moguće mere da saniraju nastalu havariju i obezbede normalizaciju železničkog saobraćaja.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gillien

    17. septembar 2013 | 22:55

    "Akcija nista nas ne sme iznenaditi otkazuje se zbog kise"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA