Uhapšeni zbog krađe pobegao kroz prozor suda

Osumnjičeni za tešku krađu pobegao je svojim čuvarima kroz prozor toaleta u prizemlju zgrade Osnovnog suda u Kragujevcu

  • 1

Osumnjičeni za tešku krađu iz Aranđelovca, koji je oko podne sproveden u Osnovni sud u Kragujevcu, pobegao je oko 13 sati svojim čuvarima kroz prozor toaleta u prizemlju zgrade suda.

Osumnjičeni je uhapšen zbog teške krađe. Uz pratnju policajaca sproveden je istražnom sudiji. Saslušan je i sudija mu je odredio pritvor do 30 dana.

- Nakon saslušanja izašao je u hodnik u visokom prizemlju zgrade. Zamolio je policajce da mu skinu lisice da bi otišao do toaleta. Tamo se provukao kroz prozor, pa skočio na rampu za invalide pod prozorom. Pretrčao je dvorište, pa preko ograde koja je u pravcu parka, sa zadnje strane zgrade, pobegao iz zgrade - kaže radnik kragujevačkog suda.

PR osnovnog suda u Kragujevcu Ivana Račić naglašava da za čuvanje privedenih ne odgovara obezbeđenje zgrade suda već policija koja je uhapšenog sprovela. Kragujevačka policija traga za pobeglim.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    19. septembar 2013 | 00:59

    Koji kralj da uspe pobeći policiji. Budi ti malo na slobodici i onako ćete naša najmoćnija i najbolja policija uhvatiti a tada si nagrabusio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA