NEOČEKIVANO: Aleksandar Mitrović u pritvoru još 30 dana!

Sinu vlasnika "Pinka" Željka Mitrovića produžen pritvor zbog sumnje da je učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je stradala Andrea Bojanić (17). Ispitani svi svedoci, pa su nejasni pravi razlozi produženja pritvora

  • 6

Krivično-vanraspravno veće Višeg suda u Beogradu produžilo je danas za još 30 dana pritvor Aleksandru Mitroviću.

Protiv sina vlasnika "Pinka" Željka Mitrovića, koji je u pritvoru već dva meseca, istragu je pokrenuo Viši sud u Beogradu zbog sumnje da je pre dva meseca u Ustaničkoj ulici u Beogradu učestvovao u saobraćajnoj nesreći u kojoj je stradala Andrea Bojanić (17).

Podsetimo, Mitrović je na saslušanju izjavio da devojku nije video, kao i da je za njega, u trenutku nesreće, bilo zeleno svetlo na semaforu. Njegov iskaz potvrdili su i snimci sa sigurnosne kamere s obližnje menjačnice, a nakon što su ispitani i svedoci ovog događaja, ostaje nejasno koji su pravi razlozi Mitrovićevog novog zadržavanja u pritvoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DSt

    19. septembar 2013 | 14:35

    Samo zato sto je Zeljkov sin, inace bi bio procesuiran kao svi ostali, pritvor do 30 dana I da na slobodi ceka sudjenje!! Preterivanje dok su ulice pune naoruzanih klinaca uhvatili se za ovog klinca!

  • Petar

    19. septembar 2013 | 15:19

    Stvarno je sramota da ga drže u zatvoru iako je na snimku koji je Telegraf objavio jasno da je prošao kroz zeleno svetlo. Pritom, jedina otežavajuća okolnost mu je što je sin Željka Mitrovića. Juče je devojka takođe poginula na pešačkom prelazu i jedva da se ponegde pojavila vest o tome. Da li se to neko sveti Željku?

  • Rođa sudija

    19. septembar 2013 | 15:30

    Proverite čime se bavi i gde radi tetka žrtve i doći ćete do odgovora zašto je malom Mitroviću opet produžen pritvor i zašto je, kako reče Milica "preko veze" predmet prebačen na Viši sud. Ovde važi princip "kadija te tuži - kadija ti sudi". Pokoj duše nesrećnoj devojčici, ali je ovo počinje da liči na klasičnu osvetu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA