U kafani pucao u policajce!

Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici je saopštila da je S. B. (46) osumnjičen da je ispalio više hitaca iz pištolja u policajce koji su se nalazili u intervenciji na poziv vlasnice jedne inđijske kafane

  • 5

Pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su uhapsili i odredili meru zadržavanja S. B. (46) iz Inđije zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako je saopštila Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici, osumnjičeni se tereti da je sinoć oko 20.40 časova ispalio više hitaca iz pištolja u policajce koji su se nalazili u intervenciji na poziv vlasnice jedne inđijske kafane.

Prethodno je iz istog pištolja u nelegalnom posedu pucao u izlog kafane. Zahvaljujući policajcima koji su ubrzo savladali osumnjičenog i oduzeli mu pištolj, niko nije nastradao.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti doveden istražnom sudiji Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    20. septembar 2013 | 16:52

    Da nisu dosli da intervenisu i rizikuju zivot za 40.000 dinara mesecno mogla je ta budala ubiti neduzne,a da se to desilo u Americi izresetali bi ga kao majmuna i otisli na koka-kolu...

  • Jogogo

    20. septembar 2013 | 15:28

    Ko je taj ludak?

  • Srb

    20. septembar 2013 | 15:14

    Pa sta trazi policija u kafani! :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA