Princ Džordž je najuticajaniji Londonac

Dvomesečni princ Džordž zauzeo je prvo mesto na listi 1000 najuticajnijih stanovnika Londona i trenutno je najveća turistička atrakcija, prema istraživanju lista "Ivning standard"

  • 1

Princ Džordž Aleksander Luis od Kembridža proglašen je za najuticajnijeg stanovnika Londona u istraživanju lista "Ivning standard".

Maleni Džordž, rođen u julu, zauzeo je prvo mesto na listi 1000 najuticajnijih Londonaca na kojoj su se našli i njegovi roditelji, princ Vilijam (11) i Kejt Midlton (7), kao i njegov stric, princ Hari (11) i njegova prababa, kraljica Elizabeta II (16).

- Princ Džordž je trenutno naša najveća turistička atrakcija, zato je ove godine prvi među Londoncima - prokomentarisala je urednica "Ivning standarda" Sara Sends.

Gradonačelniku Londona Borisu Džonsonu pripalo je drugo mesto na listi, na kojoj su i britanski premijer Dejvid Kameron (4), teniser Endi Mari (8), pevač grupe "One Direction" Hari Stajls (17) i manekenka Kara Delavinj (20).

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stig

    21. septembar 2013 | 12:21

    Koji ti srecnik mora da budes da se rodis kao princ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA