Tunišanke vode seksualni džihad, spavaju sa po 100 boraca!

Tunišanke odlaze u Siriju, gde imaju seksualne odnose sa 20, 30, 100 vojnika i posle ove akcije koju nazivaju "džihad al-nikah" (seksualni sveti rat), vraćaju se u Tunis i rađaju decu džihadista

  • 61

Ministarstvo za zaštitu prava žena Tunisa saopštilo je danas da će izneti plan borbe protiv sve rasprostranjenije prakse da žene iz te zemlje putuju u Siriju, kako bi širile "seksualni džihad", zadovoljavajući vojnike u toj zemlji.

-Ministrastvo će raditi na sprovođenju plana informisanja i obrazovanja žena i porodica upošte, da bi ih upozorilo koliko je ova pojava ozbiljna - dodaje se u saopštenju.

Ministar unutrašnjih poslova Lofti ben Džedu upozorio je prošle nedelje u skupštini da Tunišanke odlaze u Siriju, gde "imaju seksualne odnose sa 20, 30, 100 vojnika", da mnoge s nekima od njih zatrudne, a zatim se, posle ove akcije koju nazivaju "džihad al-nikah" (seksualni sveti rat), vraćaju u Tunis, gde rađaju decu džihadista.

Džihad al-nikah dozvoljava vanbračne seksualne veze s brojnim partrnerima, što tvrdokorni sunitski muslimani, salafisti, smatraju legitimnim oblikom svetog rata, preneo je Frans pres.

Mediji prenose da stotine Tunišanki putuju u Siriju iz ovog razloga, u kontekstu da se stotine Tunišana pridružuju džihadistima u borni protiv sirijskog predsednika Bašara el-Asada.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad Minic

    22. septembar 2013 | 01:52

    To se na zapadu zove prostitucija...

  • Igor

    22. septembar 2013 | 07:05

    Islam je treba zaustaviti . Europa je krscanska zemlja

  • Despot

    22. septembar 2013 | 02:39

    Kako im se dize uopste na ove skamije, kakvi su to tek izrodi zagoreli jbt. Sigurno zensku u zivotu nisu videli osim u onoj nindza nosnji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA