DOLIJAO: Uhapšen Spajdermen (VIDEO)

Policija kaže da je mladić obučen u kostim Spajdermena upao u prodavnicu u Pitsburgu i pokušao da je opljačka, ali da je pobegao kada je prodavac izvukao omamljivač

  • 0

Džonatan Hjuson, 21-godišnji student, uhapšen je kada je pokušao da opljačka prodavnicu u Pitsburgu u Pensilvaniji obučen kao Spajdermen.

Policija kaže da je nesuđeni Spajdermen upao u prodavnicu u petak, vičući na prodavca: "Koliko novca imaš?". Pošto se prodavac uplašio, izukao je omamljivač iz fioke, a Hjuson je, videvši to, istrčao iz radnje. Pljačkaš nije daleko odmakao, pošto ga je policija uhvatila u blizini prodavnice u roku od jednog sata, a Hjuston je i dalje bio obučen kao Spajdermen.

- Zezao se s prijateljima te večeri u kostimu Spajdermena. To u prodavnici je sigurno bio samo nesporazum, siguran sam da nije hteo da je opljačka. On je veliki fan Spajdermena - rekao je Kris Espozito, njegov prijatelj, i dodao da se Hjuson često oblačio u različite kostime.

Hjuson je optužen za pljačku, a kaucija je postavljena na 50.000 dolara. Osim toga, moraće da prođe i testove mentalnog zdravlja.

(Telegraf / Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA