REKAO DA: Vladimir Putin se oženio?

Navodno, predsednik Rusije venčao se u subotu s bivšom gimnastičarkom i olimpijskom šampionkom Alinom Kabajevom u Manastiru Iverski na Valdajskom jezeru. Informaciju je prvi objavio ruski bloger Kaloj Ahilgov

  • 10

Bloger Kaloj Ahilgov je napisao da je čuo da se Vladimir Putin u subotu venčao s bivšom gimnastičarkom i olimpijskom šampionkom Alinom Kabajevom, na verskoj ceremoniji u Manastiru Iverski na Valdajskom jezeru, oko 400 kilometara severno od Moskve. Međutim, portparol ruskog predsednika je demantovao te glasine, istakavši da predsednik Rusije nema vremena za privatan život.

Bloger je napisao da ne veruje u istinitost toga, ali i da su mu lokalni stanovnici rekli da su manastir u Valdaju okružili pripadnici bezbednosne služba Kremlja.

Putinov portparol Dmitrij Peskov rekao je u intervjuu za moskovski dnevnik "Izvestija" da ne može da kaže zašto je manastir bio blokiran, ali da su navodi o venčanju čista izmišljotina, i dodao da su već više puta demantovani, mada je to izgleda uzaludno.

Ruski predsednik Vladimir Putin i njegova supruga Ljudmila, koji nisu viđeni zajedno više godina, objavili su početkom juna u televizijskom intervjuu da se razvode. Upitan da li će predsednik otkriti detalje svog privatnog života, kao što je to uradio za svoj razvod, Peskov je odgovorio da Putin nema obavezu da obaveštava bilo koga o svom privatnom životu.

- I ja ne bih mogao nešto da kažem o njegovom privatnom životu. On toliko radi da ne vidim kako može da ima privatni život - rekao je Peskov.

U aprilu 2008. list "Moskovski korespondent" bio je zatvoren nekoliko dana, pošto je pisao o mogućnosti da se Putin oženi Alinom Kabajevom, koja je dvostruko mlađa od njega. Putin je tada odbacio te glasine i upozorio one koji "guraju slinavi nos" u privatni život drugih.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA