HOROR PO ISTINITOM DOGAĐAJU: "Prizivanje zla" u bioskopu Takvud

Delimo karte za projekciju filma" Prizivanje zla" u bioskopu "Takvud" u petak 27. septembra u 22:30 časova. Zasnovan na istinitom događaju, film priča zastrašujuću priču o istražiteljima paranormalnih pojava

  • 5

Najbržih troje čitalaca koji pošalju svoje podatke (ime, prezime, broj telefona) na mejl karte@telegraf.rs dobiće po dve karte za film "Prizivanje zla" u bioskopu Takvud, u petak u 22: 30 časova.

Godine 1971. u Sjedinjenim Državama, jedna porodica suočila se sa zlom, koje prevazilazi ovozemaljske spoznaje. Film "Prizivanje zla" priča zastrašujuću priču o renomiranim istražiteljima paranormalnih pojava Ed i Lorejn Voren, koji su pozvani da pomognu porodici Peron, terorisanoj od strane duhova, na izolovanom imanju koje su kupili. Primorani da se suprotstave moćnim demonima, Varenovi se suočavaju sa najtežim i najstrašnijim slučajem u njihovom životu.

U filmu reditelja Džejmsa Vana glavne uloge tumače Vera Farmiga, Patrik Vilson, Ron Livingston i Lili Tejlor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shuca

    26. septembar 2013 | 04:07

    Gled' o sam... film kidalica!

  • Vrach

    26. septembar 2013 | 01:36

    Film je ok, posebno sto je radjen po istinitom dogadjaju, to daje posebnu dozu straha.. Ipak nije od onih koje bih ponovo gledao posle izvesnog vremena. Od mene 6.5 od mogucih 10.

  • ana

    26. septembar 2013 | 01:27

    Posle ovog filma mislim da vise u zivotu necu pogledati horor. Ali sve u svemu jako dobar film, odlicna gluma i muzika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA