VEROVALI ILI NE: U skladištu aerodroma u Moskvi leži 20 milijardi evra u kešu!

Novac na aerodromu Šeremetjevo u Moskvi spakovan je na 200 paleta na kojima se nalazi po 100 miliona evra. Mediji nagađaju da je u pitanju keš mafije Sadama Huseina ili Gadafija

  • 7

Bogatstvo leži na aerodromu! Oko 20 milijardi evra, u novčanicama od 100 evra, nalazi se na moskovskom aerodromu Šeremetjevo. Vlasnik novca koji je skladišten nije poznat, a mediji nagađaju da je to novac ruske mafije ili da je nekada pripadao Sadamu Huseinu ili Moameru el Gadafiju.

Novac je na aerodrom u Moskvi stigao 2007, poslao ga je Iranac Farzin Kororian Motlagh (45) i prenet je iz Ciriha. Milijarde se nalaze na 200 drvenih paleta, a na svakoj od njih stoji 100 miliona evra u kešu.

Pošto novac nije bio ni na nikoga naslovljen, ruske vlasti već godinama bezuspešno pokušavaju da nađu vlasnika. Nadležni kažu da milijarde nisu zaplenjene jer za to nema razloga.

Otkad se pročula vest o "ničijem bogatstvu" nekoliko entuzijasta pokušalo je da ga preuzme. Međutim, pošto niko nije uspeo da dokaže da je novac njegov, bogatstvo i dalje stoji u aerodromskom skladištu.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA