Jugoslav Ćosić odlazi sa B92 na N1 televiziju

- Mogu da vam potvrdim da sam razgovarao s menadžmentom "N1" televizije o poziciji njuz direktora u Beogradu i da smo načelno postigli dogovor - kaže poznati novinar

  • 7

Jugoslav Ćosić, novinar i voditelj Televizije "B92", karijeru će nastaviti kao direktor informativnog programa regionalne televizije "N1" koja uskoro počinje sa emitovanjem, objavio je "Blic".

Jedan od prvih aduta televizije "N1" biće upravo Ćosić.

- Mogu da vam potvrdim da sam razgovarao s menadžmentom "N1" televizije o poziciji njuz direktora u Beogradu i da smo načelno postigli dogovor. Veoma sam srećan što ću biti u prilici da učestvujem u jednom tako zanimljivom i inspirativnom projektu, koji i u tehnološkom i u profesionalnom smislu prati vrhunske standarde televizijske medijske industrije - rekao je Ćosić, i dodao da je uveren da će "nova televizija doneti jedan nov, nezavisan, pozitivan i mobilan medij".

Kako je ranije saopšteno, "N1" je regionalni partner kompanije Si-En-En i emitovaće program iz tri centra u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu, kao i iz lokalnih centara smeštenih po gradovima celog regiona, a program će moći da prati više od 15 miliona gledalaca u tri zemlje.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anais

    29. novembar 2013 | 14:18

    Beži Ćosiću što dalje od b92, jer su sramota od televizije.

  • Vera

    29. novembar 2013 | 17:42

    B92,velikim koracima stize Pink.

  • Nemanja Petrovic

    29. novembar 2013 | 18:27

    Cim je u saradnji sa SI en en om,jasno je ko dan odakle moraju da se slusaju naredjenja..USRECIO SI SE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA