Ajkula ubila pecaroša na Havajima

Patrik Brajni (57) veslao je uz obalu Havaja kada ga je za nogu koja je visila preko ruba kajaka ugrizla ajkula, nakon čega je muškarac preminuo

  • 1

Jedan pecaroš koji je veslao u kajaku uz obalu američke savezne države Havaji je preminuo nakon što ga je ajkula ugrizla za nogu, saopštili su danas lokalni zvaničnici.

Patrik Brajni (57) iz savezne države Vašington je veslao između ostrva Maui i Molokini, kad ga je za nogu koja je visila preko ruba kajaka ugrizla ajkula, preneo je britanski BBC.

Jedan prijatelj je pokušao da ga preveze do obale turističkim čamcem, ali je on preminuo pre nego što su stigli do kopna.

Zvaničnici havajskog Biroa za prirodne resurse su nakon napada zatvorili nekoliko obližnjih plaža, a očekuje se da će one ponovo biti otvorene za građane danas popodne.

To je drugi smrtonosni napad ajkule na Havajima od početka godine. Prethodno je u avgustu usled napada ajkule preminuo jedan nemački turista.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Александар Џунић

    4. decembar 2013 | 00:56

    Па први је почео...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA