STRAŠNO: Devojčica bacila dvogodišnjaka sa zgrade! (VIDEO)

Sigurnosni snimak pokazuje devojčicu u školskoj uniformi, sa rancem na leđima, kako baca dečaka na pod lifta. Dok on pokušava da ustane, ona ga neprestano šutira i gazi

  • 10

Dečak star godinu i po dana, ubijen je u Kini, kada ga je desetogodišnja devojčica zatekla samog u liftu, a zatim ga, navodno, bacila sa terase. Dečak je preminuo u bolnici od posledica povreda.

Juanjuan, vozio se u liftu sa svojom majkom. Snimak sigurnosne kamere pokazuje majku kako iznosi mali zeleni bicikl iz lifta čija se vrata iznenada zatvaraju.

Minut ranije u lift je ušla devojčica koja je po zatvaranju vrata uzela dete, dok je panična majka gledala kako se vrata zatvaraju.

Sigurnosni snimak pokazuje devojčicu u školskoj uniformi, sa rancem na leđima, kako drži dete pa ga baca na pod lifta. Dok on pokušava da ustane, ona ga neprestano šutira i gazi. Vrata lifta otvaraju se na 25 spratu a devojčica grabi mališana i gura ga po podu. Mediji prenose da ga je bacila sa zgrade, navodno sa 25 sprata.

Na prostoru pored zgrade nađena je lokva krvi, a polomljene grane drveća i šiblja ukazuju na to da je dete bačeno sa terase ili kroz prozor.

Mališan je odveden u bolnicu gde je podlegao povredama.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shonez

    5. decembar 2013 | 20:22

    Ja ljudi još nemogu da vjerujem. Da jedna devojčica od 10god. može da bude toliko poremećena. Strašno.

  • Djoka

    5. decembar 2013 | 19:33

    Kinezi su najveća stoka na svetu!!! Najnevaspitaniji i najnekulturniji narod na svetu potpuno lišen emocija. Pre nekog vremena je bio onaj snimak iz Kine gde pregazen čovek leži na ulici i ne samo da mu niko nije pomogao već je još dva tri automobila prešlo preko njega. Odvratan narod!

  • mici

    5. decembar 2013 | 21:43

    Dosta nam je i naseg jada, ne morate da nam pisete jos i o tudjem! Sto manje znamo to bolje po nas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA