Vučić: U ubistvu Ćuruvije učestvovala država!

- Nijedan zločin ne sme ostati nerasvetljen i nekažnjen. Očekujem da će počinioci, ali i nalogodavci na 15. godišnjicu od ubistva biti u potpunosti otkriveni - kaže prvi potpredsednik Vlade Srbije

  • 9

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu za Televiziju Crne Gore rekao da je uveren da će na godišnjicu ubistva Slavka Ćuruvije biti podignuta optužnica protiv počinioca tog zločina.

Upitan da li će se 15-godišnjica od ubistva Slavka Ćuruvije dočekati uz optužnicu protiv odgovornih za taj zločin, Vučić je rekao da je uveren da hoće.

- Došli smo do novih podataka i pomaka u istrazi. Nažalost, po onome što sada imamo, u tom zločinu je učestvovala država, ali nijedan zločin ne sme ostati nerasvetljen i nekažnjen. Očekujem da će počinioci, ali i nalogodavci biti u potpunosti otkriveni - rekao je lider SNS-a Vučić.

Policija i svi nadležni državni organi u poslednjih gotovo 15 godina nisu uspeli da razreše smrt i ubistva novinara Radoslave Dade Vujasinović, Slavka Ćuruvije i Milana Pantića, a svaka vlast je od odlaska Slobodana Miloševića sa vlasti obećavala razrešenje tih slučajeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    6. decembar 2013 | 09:50

    Izmislio si toplu vodu. Ja verujem da se zna sve, samo se ti ljudi stite u vrhu drzavnih sluzbi jos uvek!

  • nikola

    6. decembar 2013 | 10:55

    Gde je 415 000 usd koje je Curuvija imao kod sebe u tom momentu ? Ceo grad to znas, samo se Vi pravite blesavi.

  • Vavilonac

    6. decembar 2013 | 10:41

    Da li si ti u to vreme bio ministar informisanja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA