KOPAONIK: Počela ski-sezona, očekuje se rekordan broj gostiju!

- Mislim da smo stvarno najbolji u regionu i da sa velikim ulaganjima države u "Skijališta Srbije" i "MK Mauntin rizorta" Kopaonik se u odnosu na pre tri godine ne može prepoznati - rekao je Nikola Avram, direktor "MK Mauntin rizorta"

  • 2

Tradicionalnom manifestacijom "Ski-opening" na Kopaoniku je danas zvanično otvorena skijaška sezona koja će, ako je suditi prema procenama organizatora, premašiti prošlogodišnji rekord od 110.000 skijaša.

Skijaški sezonu otvorila je najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović.

Direktor "Skijališta Srbije" Dejan Ljevnaić rekao je da je, zahvaljujući sistemu za veštačko osnežavanje, skijanje ove godine počelo još 27. novembra.

- Staze su odlično pripremljene. Prošle godine prihodi "Skijališta Srbije" bili su 30 odsto veći i to je bila najuspešnija sezona. U toku "Ski-openinga" za sve goste biće odobren popust na ski-pas od 70 odsto, a u cilju promocije skijanja dece, popust za dečje ski-paseve od 30 odsto važiće tokom cele sezone - rekao je Ljevnaić.

On je posebno istakao da će svi oni koji su kupili godišnje ski-paseve u Srbiji tri dana moći besplatno da skijaju i u Sloveniji, ukazujući da se na taj način "povezujemo sa regionom i podižemo kvalitet usluga".

Direktor "MK Mauntin rizorta" Nikola Avram podsetio je da je ta kompanija na Kopaoniku pre tri godine beležila 70.000 noćenja godišnje, a ove godine se očekuje 100.000 i više.

- Beleži se i veći broj inostranih gostiju, naročito iz Rusije i Rumunije, a ski-centar Kopaonik je, prema njegovim rečima, spreman i za sve turiste koji dolaze iz Zapadne Evrope. Samo tokom "Ski-openinga" ovaj skijaški centar posetiće više od 10.000 gostiju. Mislim da smo stvarno najbolji u regionu i da sa velikim ulaganjima države u "Skijališta Srbije" i "MK Mauntin rizorta" Kopaonik se u odnosu na pre tri godine ne može prepoznati. Napravili smo jedan veliki korak napred i nadam se da ćemo uskoro imati i aerodorom koji će biti mnogo bliži nama, tako da ćemo imati više inostranih gostiju - rekao je Avram.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Menjam ime

    7. decembar 2013 | 00:16

    Ko su bre ovi ljudi sto imaju tolike pare??Švrćkaju se po ceo dan po šoping centrima i kafićima,a onda na skijanje!!ODAKLE???

  • deda mraz

    7. decembar 2013 | 04:07

    Donijo deda mraz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA