TOPLA ZIMA: U decembru temperature i do 10 stepeni!

Maksimalna dnevna temperatura od 10 stepeni očekuje nas 19. decembra, a u novogodišnjoj noći biće pet stepeni iznad nule. Minimalna temperatura 31. decembra u jutarnjim časovima biće dva stepena ispod nule

  • 3

Prognoze Republičkog hidrometeorološkog zavoda da će ovo biti duga, ali ne preterano hladna zima obistinjuju se.

Nakon prve sedmice decembra više je nego jasno da su temperature daleko iznad proseka u odnosu na prošlu godinu. Iako topliji nego prethodnih godina, ovaj decembar biće sa više padavina.

Prosečne minimalne temperature ići će ispod nule samo u planinskim predelima, dok će u Beogradu i okolini minimalne temperature biti oko jedan stepen.

Maksimalna dnevna temperatura od 10 stepeni očekuje nas 19. decembra, a u novogodišnjoj noći biće pet stepeni iznad nule. Minimalna temperatura u jutarnjim časovima biće dva stepena ispod nule, a dan s obiljem sunčanih intervala biće idealan za kupovinu novogodišnjih toaleta.

U januaru i februaru očekuje nas prava zima sa puno snega, pri čemu će srpska prestonica biti među toplijim evropskim metropolama sa prosečnim maksimalnim dnevnim temperaturama oko šest stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čučuk Stanoje

    9. decembar 2013 | 16:46

    Jel to ta zima , najhladnija do sad što su svi najavljivali pa i vi . Nemorate prenositi baš svaku glupost koju objave napolju i plašiti običan svet , kome je zima strašno finansijsko opterećenje.

  • bla bla

    9. decembar 2013 | 14:33

    daj boze

  • alexa

    9. decembar 2013 | 19:49

    Paaaaa ok ali spremimo se za viruse,prehlade itd . Dobro je zbog grejanja ali nikako zbog zdravlja treba zima hladna sa snegom i minusima kao i leto sto treba da bude toplo al ajde bzv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA