Učiteljica silovala đaka, dobila 38 godina robije

Etel Anderson, nastavnica koja je učeniku pružila oralni seks, izjavila je da je samo želela da privuče pažnju dečaka, jer je bio sklon problematičnom ponašanju i ispadima besa

  • 19

Etel Anderson (31), nastavnica iz Floride, osuđena je na kaznu zatvora od 38 godina zbog seksualnog odnosa sa dvanestogodišnjim učenikom tokom časova koje mu je držala kod svoje kuće.

Majka šestogodišnjeg dečaka, nekada proglašena nastavnicom godine, sada nosi titulu najgore noćne more za roditelje. Iako Andersonova poriče optužbe, dečak je svedočio o oralnom seksu koji je doživeo sa svojom nastavnicom.

- Osećao sam se kao da mi je devojka i voleo sam je, a ona je rekla da sam ja njen dečko i volela me je. Pipala mi je noge, ljubila uši, vrat i radila tome slične stvari. Ljubili smo se jezicima - izjavio je dečak i objasnio da, ipak, nije želeo da izgubi nevinost sa svojom nastavnicom i tražio je od nje da stane, ali ona to nije uradila jer ga je "jako želela".

Andersonova tvrdi da nije seksualni predator i da ne predstavlja opasnost po okolinu, već da je dečak imao ozbiljan problem sa ponašanjem i ispade besa i kod kuće i u školi. Dodala je i da je njegova komunikacija sa roditeljima bila loša, a njen cilj je bio da seksualnom terapijom privuče dečakovu pažnju, iako je to "uradila na neprimeren način".

- Ako želite da imate seks sa detetom, onda očekujte zatvor - rekao je sudija i izneo svoju presudu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA