Pijani bogataš kolima ubio 4 osobe, sud ga oslobodio (VIDEO)

Tinejdžer iz Teksasa Itan Kouč (16), čiji su roditelji više nego bogati, umesto 20 godina zatvora zbog saobraćajke koju je izazvao vozeći pijan, dobio je 10 godina uslovno. Porodice žrtava ogorčene su na presudu

  • 9

Stara izreka da "para vrti gde burgija neće" dobila je još jednu potvrdu. Naime, američki tinejdžer iz Teksasa Itan Kouč (16), koji je u junu izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo četvoro ljudi, oslobođen je krivice.

Kouču je pretila zatvorska kazna do 20 godina sbog nesreće koju je izazvao vozeći pijan. Sud ga je umesto na tu kaznu, osudio na 10 godina uslovno.

Na sudu su advokati krivicu prebacili na njegove bogate roditelje, navodeći da su oni loše vaspitali sina "jer su mu sve dozvoljavali i da su mu dali slobodu kakvu jedan tinejdžer ne bi smeo da ima".

Tinejdžer koji je vozio mrtav pijan je sin bogataša, a oni su očigledno uložili ogroman novac da njihovo dete ne završi iza rešetaka, optužuju porodice i prijatelji nastradalih u nesreći.

- Novac izgleda uvek čuva i spasava Kouča od nevolja. Da je na njegovom mestu bio neko drugi, ne sumnjam da bi odluka suda bila drugačija - rekao je Erik Bojls, koji je u saobraćajnoj nesreći izgubio ženu i dete.

Pored četiri žrtve, u nesreći je teško povređeno još dvoje ljudi, koji su ostali paralizovani zbog pijanog bogataškog sina.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    12. decembar 2013 | 15:26

    Pistolj i da mu se presudi a i sudiji bi onda presudio

  • Danijel

    12. decembar 2013 | 15:44

    Jbg u takvom sistemu zivimo gde mozes sve da uradis ako imas dovoljno para !

  • pp

    12. decembar 2013 | 14:52

    Ajmo sad, u Americi je ovako, onako, ua Srbija...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA