VRHUNAC VRŠNJAČKOG NASILJA: Šestak izmazao spermom druga po licu

- Šokirani smo. Deca su nam ispričala da mu je ovog puta meta bio dečak koji je najmanji u odeljenju, dete je razvedenih roditelja i živi kod bake. Da li su se svađali i ko je koga provocirao čak je i nebitno ako vam kažemo da ga je umazao spermom? - kažu roditelji đaka

  • 49

Učenik šestog razreda škole u u Leskovcu, koji stalno pravi ispade i maltretira ostale đake, druga iz klupe izmazao je prekjuče spermom po licu, piše Alo.

Iako je škola prijavila slučaj policiji i Centru za socijalni rad, učenik se nedavno vratio sa terapija zbog problema u ponašanju, zbog čega, i pored želje da reše problem u  korist svih učenika i problematičnog dečalka, u školi ne znaju kako da reše situaciju.

- Šokirani smo. Deca su nam ispričala da mu je ovog puta meta bio dečak koji je najmanji u odeljenju, dete je razvedenih roditelja i živi kod bake. Da li su se svađali i ko je koga provocirao čak je i nebitno ako vam kažemo da ga je umazao spermom? Reč je o dvanaestogodišnjacima, zaboga ... Mi smo u potpunom šoku! On je i ranije imao slične ispade, skidao se go za vreme časa, maltretira decu fizički i slično, ali ovo je zaista previše! Ne znam kako škola može da ne reaguje - kažu roditelji đaka.

Škola je zapravo odmah reagovala, ali i dalje se trudi da ne odustane od vaspitavanja čak i ovakvog deteta. Uveli su mu i konstantan nadzor pedagoga, stavili ga u odeljenje gde je razredni najiskusniji nastavnik, ali prođe par dana i on opet napravi neki ispad, kažu nastavnici ove škole.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • abc

    14. decembar 2013 | 01:37

    Čemu toliki trud kad je debilizam očigledno urođen? Treba sva deca da ispaštaju zboj jednog retarda i njegovih nesposobnih roditelja? Šut karta iz škole i pravac neka specijalna ustanova. To je psihopata i sociopata u povoju. I Čarls Menson je tako počeo

  • Bobankg

    14. decembar 2013 | 01:39

    Koliko ja vidim problem je u sistemu a ne u skoli. Batina je iz raja izasla.

  • TRJOVAN

    14. decembar 2013 | 01:49

    #prekjuce Ovo deca treba da rese, ne roditelji ili bilo ko. Da ubiju boga u njemu, da ga satru i psihicki i fizicki. Najgore je sto ti, ostali ucenici njega tolerisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA