Čovek mu pucao u nogu zbog svađe u saobraćaju kod Makiša!

Incident se odigrao na Starom obrenovačkom putu kod Makiša. Ranjeni muškarac nije životno ugrožen i medicinski je zbrinut

  • 7

Miloš B. (31) pojavio se oko 15 časova u beogradski Urgentni centar, sa ranom na nozi.

On je lekarima i dežurnoj policijskoj patroli rekao da je u njega, iz pištolja, pucao čovek posle saobraćajnog konflikta, koji se dogodio na Starom obrenovačkom putu kod Makiša.

Miloš B. nije životno ugrožen i medicinski je zbrinut. Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marrina

    14. decembar 2013 | 20:11

    Moj otac je dobio samar jer je svirao jednom majmunu koji je spavao na zelenom svetlu...ljudi nosite oruzje zbog samoodbrane...

  • gost

    15. decembar 2013 | 00:30

    Nikakvi ste vozaci u Srbiji,i uz to sve pacenici i psihopate!nisakim nemoze da se normalno diskutuje!mene klepi zena portugalka 80kmh od pozadi,na raskrsnici sam stajao,razvali mi dzip od 40000€,povredi nas troje teze u autu,i?trebao sam da je ubijem na licu mesta ili sta?pocela da place,i njen auto puko kompletno...nov dzip.izadjemo zapalimo po cigaru,policija dodje presudi na licu mesta da je ona kriva naravno,sto je i sama rekla...posle 15 dana dobijemo pare za totalnu stetu,kupim drugi dzip i vozi dalje,povrede zalecene...niko ni samar niti sta drugo nije neprijatno doziveo...ali vi ni za 10000 godina necete taj nivo dostici u Srbiji.

  • djomla

    15. decembar 2013 | 02:22

    Povredi te teze i tvoje koji su bili sa tobom u kolima i izadjete, popusite cigaru, dodje policija, resite i odeš kuci??!! Koga ti zaj... msm da je poenta tvoje price dzip od 40000e koji ovde apsolutno nikog ne zanima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA