DRAMA: Oteta devojčica (14) u Novom Pazaru, otmičari traže novac da je vrate!

Devojčica je u nedelju u prepodnevnim satima poslednji put viđena u blizini autobuske stanice. Brat nestale devojčice rekao je da se devojčica zaputila ka Beogradu, a nakon toga njemu je sa sestrinog telefona stigla SMS poruka u kojoj je tražen novac za otkup

  • 11

Četrnaestogodišnja devojčica B. M. iz Novog Pazara nestala je u nedelju, a članovima porodice stigla je SMS poruka u kojoj je tražen novac za otkup.

Devojčica je u nedelju u prepodnevnim satima poslednji put viđena u blizini autobuske stanice. U novopazarskoj policiji potvrđeno je Regionalnoj TV da su roditelji prijavili nestanak maloletnice.

- Radimo na pronalasku devojčice čiji je nestanak prijavljen. Imamo neka saznanja koja proveravamo. U cilju istrage ne možemo saopštavati više informacija - rečeno je u Policijskoj upravi.

Brat nestale devojčice S. B. rekao je da je devojčica taksijem od kuće otišla do autobuske stanice, a potom se zaputila ka Beogradu. Nakon toga, njemu je sa sestrinog telefona stigla SMS poruka u kojoj je tražen novac za otkup.

- Nikoga nemamo u Beogradu i nije nam poznato zašto je otišla tamo. Siguran sam da postoji neko ko je ubedio da ode tamo i sada je drži i traži otkup od nas - rekao je S. B.

(Telegraf.rs / FoNet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sinisa

    16. decembar 2013 | 18:37

    Da li neko Normalan,moze da pustu Dete od 14 god.Samo iz N.Pazara za Beograd?

  • Goran

    16. decembar 2013 | 18:50

    Mislim da su to ciganska posla.

  • .....

    16. decembar 2013 | 19:21

    Siniša procitaj "Nikoga nemao u Beogradu i nije nam poznato zašto je otišla tamo"....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA